prettysunshine Publicat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2010 A luat cineva si ar putea sa-mi spuna cate kg se slabesc cu ele si in cat timp si care ar fi aspectele negative? Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocarta Postat Mai 12, 2010 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2010 Atat capsulele Zein cat si ceaiul au un efect foarte tampit, provoaca purgatie si prin urmare ramane organismul vlaguit de toate mineralele necesare. Din cate am inteles sunt la moda, mai ales ca le-a facut Botezatu reclama. Mare grija, vorbesc din proprie experienta, dupa numai o luna esti si cu calciul si cu magneziul la pamant. Eu zic ca nu se merita, mai ales ca nici ieftine nu sunt! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutzu Publicat Mai 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2010 te detoxifiaza zice se....si dupa 2 sapt ef de purgatie trebe sa dispara,zik trebe dar la mine nu a disparut,ma simtean "lesinata" si am renuntat si mai dadusem si 85 ron,acum am slabit de la nastere incoace cele 27 kg cu regim si um pik sport,e adevarat ca mi a luat un an si jumatate dar eu zik,k e mai bn sa slabesti in timp decat repede si prost Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Mai 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2010 subiectul despre ceai Zein este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143936 Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts