Agri Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Aveti ceva pareri, cunostinte despre aceasta gradinita, am dus copilul de luni si...va voi povesti...revin Multumesc Vio mamica de Eva(27.09.05) si Ioana (03.07.07) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtika Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 Agri, astept cu nerabdare sa revii cu impresii despre gradinita. Si eu as dori sa o duc pe fetita mea din toamna acolo. daca poti, spune-mi te rog la ce educatoare merge fetitat ta. [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gim_d Postat Aprilie 20, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2010 Agri si eu vreau sa inscriu fetele din toamna la gradi 94, am fost si pare frumoasa si ingrijita, dar nu am gasit nicaieri informatii suplimentare in special despre personal .Asteptram cu nerabdare impresii noi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delfinutz Postat Mai 11, 2010 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2010 buna, eu am acolo baietelul si sunt foarte multumita e curat,mancare buna, iar doamnele educatoare sunt foarte dragutze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magdacol02 Postat Mai 18, 2010 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2010 Eu am inscris ieri fetita la gradinita 94 si chiar as dori sa aflu mai multe despre personalul de acolo si activitatile pentru grupa mica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.