sirimie Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Fetita mea tuseste rau Abia am scapat de tusea lui Vladut si a inceput ea O doctorita mi-a zis sa ii dau Stodal. Dar Stodal are alcool (putin ce e drept), nu i-as da seara. Ce alt sirop de tuse se potriveste la 1 an? Ea tuseste din piept, nu tuse seaca desi nu pare sa expectoreze ceva. Are si muci o gramada. Multumesc frumos pentru raspunsuri! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 exista un sirop natural(?), pe baza de ridiche neagra si ghimbir, firma care il distribuie (medicer bios) are standuri in carrefour si real (ploiesti); incearca, poate au si in bucuresti, dar nu stiu daca in compozitia siropelului este alcool sau altceva interzis copilasilor de 1 an doua dintre colegele mele au folosit cu mare succes acest siropel, in iarna asta, dar copilasii lor sunt mai mari, au aproape 3 ani fiecare... multa sanatate ! Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Humex pt tuse cu expectoratie a functionat la noi f bine (sunt 2 tipuri de sirop HUmex: unul pt tuse seaca si altul pt tuse cu expectoratie) cand bebe era plin de muci. A doua zi deja avea mult mai putini. Alt sirop pt varsta de 1 an nu prea mai exista. Noi am facut si aerosoli. A si era sa uit Stodal exista si sub forma de granule care se pot da si la bbei, dar nu mi s-a parut prea eficient. Vlad Stefan 04.06.2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joklk Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Noi am folosit Eurespal. Poate va ajuta. Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008) pozele noastre Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza universul meu de copil - poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Postat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2010 La noi au avut efect Prospanul si siropul de patlagina. Cu Stodalul n-am rezolvat nimic. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) ANDREI MARC VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eusunteuasa Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 pt tuse expectoranta, cel mai bine la noi a mers si merge in continuare ceaiul de ceapa indulcit cu miere de albine+cateva picaturi de lamaie Sanatate multa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoriLea Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Noi am folosit Eurespal dar si aerosoli ACC +ser fiziologic si avea muci la greu. Dupa 1 zi nu a mai avut nimic. Chiar acum zilele trecute mi-a fost racit si acum e ok. Eu ii fac tot timpul aerosoli si ii merge ff bn si nu il tine nici mult. Pe gurita nu prea imi ia medicamente. Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenc78 Postat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2010 ceai de ceapa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariucasara Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Eurespal, ser fiziologic si aspirat nasucul des. Sanatate! Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luminita2008 Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 la noi a mers f bine PROSPAN sirop, e pe baza de plante si merge si ptr tuse seaca si ptr tuse expectoranta. daca are muci, trebuie sa faci ceva si in privinta lor, ca si de asta tuseste... aerosolii sunt ff eficienti, poti incerca in prima faza doar cu ser fiziologic si apoi aspirat nasucul bine. intreaba medicul despre ACC publere sau dexametazona, asta ajuta, dar neaparat sa vorbesti cu dr inainte, sa verifice gatul, plamanii, poate nu e nevoie de ACC/dexa, ci doar de ser. f eficient si inofensiv e ceaiul de ceapa. eu nu-l suport, dar la nevoie a mers si la mine. il poti indulci asa cum au zis fetele cu putina miere, poate o sa-l accepte. sanatate! Luminita id="size1">id="red"> siid="size1"> voinicii id="size1">Ediid="size1"> si id="size1"> Robiid="size1"> - 26.09.2008id="size1"> __________________________________________________________________ "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" id="blue">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.