Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Culegeri mate gimnaziu

Recommended Posts

Sincer, nu stiu daca am pus bine subiectul aici... Dar cum are legatura cu scoala...[flo] Am si eu o intrebare: ce culegeri bune de matematica pentru gimnaziu stiti? Pentru clasele I-IV era cea de Calugarita. Are cumva o culegere si pentru gimnaziu? Am cautat pe internet si nu am gazit nimic. Daca aveti vreo informatie, ajutati-ma si pe mine, va rog! Alte culegeri (bune!), alti autori cunoasteti? Va multumesc frumos [flo]!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Grati nu ma lasa cu ochii in soare si zi-mi si cu "cererea " [:)] Ca sa stiu ce caut. O zi excelenta ! Lala. ______________ [url="http://lbym.lilypie.com/RxZrp3.png"] [cavaler] Bogdan[/url] si [url="http://lb3m.lilypie.com/1TI9p2.png"] [bonjovi] Andrei (27.12.2007)[/url] [url="http://lalablogsdesigns.blogspot.com/"] My hobby[/url]

pentru performanta recomand cu caldura viitoriolimpici.ro unde au si articole grozave. cu culegerile: 1. este fb si recomand sa fie parcursa in vacanta mare Probleme de aritmetica (metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs) Paralela 45 - este pt clasele III-IV dar este excelenta acum, la terminarea clasei a IV-a. 2. cu mult drag recomand Matematica la minut http://www.piata-cartii.ro/detalii/21983/ROKA-SANDOR-Matematica-la-minut-probleme-pt.-tineri-de-10-14-ani Ozi a parcurs-o de placere! 3. Olimpiade si concursuri scolare clasele IV-VI paralela 45 4. pentru antrenament Arhimede sunt ok si cartile recomandate de ei. Cred ca e suficient! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Va multumesc frumos pentru recomandari [flo]. Seria de la mate 2000 o are deja, plus inca ceva (lucreaza la clasa din ele, ca manualul e jaaaaaaaaleeeeeeeeee!). Dar vrem sa lucram, pe langa rutina, si ceva ca sa ne tina mintea treaza, sa nu "rugineasca". O sa comand Roka-Sandor si o sa caut prin librarii Artur Balauca (vreau sa frunzaresc cartea, sa vad ce e de capul ei) si o sa ma mai uit si dupa Gheba, sper s-o si gasesc. Multumesc mult de tot!

Am fetita clasa a VI-a si de anul asta au inceput geometria. Desi pana acum ii placea sa lucreze la mate si o facea cu placere, de cand cu geometria nu-i prea mai place si o vad eu ca nu mai "straluceste", desi s-a calificat la etapa judeteana a Olimpiadei. Acum au programa foarte incarcata, o stim cu totii, dar in vacanta de vara as vrea sa lucrez cu ea geometrie, in general, dar nu numai. Imi puteti recomanda o culegere? La clasa lucreaza dupa Mate 2000 si culegerea aceea ptr concursuri de care s-a pomenit, dar altceva? Spuneati de Gheba, se mai gaseste pe undeva? Si Arhimede parca tot culegere era pe vremea noastra, acum despre ce-i vorba? Roxana

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...