accept92 Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 Cum se folosesc si se intretin vasele de lut astfel incat sa nu ajunga inutilizabile dupa 3-4 folosiri? Eu am reusit pana acum sa stric 2 din categoria celor mate. Cele lucioase se comporta mai bine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki68 Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 In ce sens le-ai stricat? Eu pe al meu (ca numa' unul am) il afund in apa vreo 20 de minute inainte de-al umple, implicit baga in cuptor. Apoi, dupa golire, il spal cu apa cu sare, frecandu-l cu o perie aspra ca sa se ia arsurile (petele maron). Si arata inca bine. cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimoza74 Postat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2010 La ce fel de vase de lut mate te referi? La cele cumparate de la mesterii artizani si care se folosesc pentru sarmale sau friptura? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
accept92 Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 Stricate in sensul ca nu reusesc sa curat arsura de pe margine. Cu apa cu sare nu am incercat, mersi de pont! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki68 Publicat Aprilie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2010 Si nu cumva sa le speli cu detergent de vase pentru ca materialul fiind poros, absoarbe solutia si cand faci mancare o elimina prin aburii creati in interiorul vasului. cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.