Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Florin Piersic senior, student la Iasi

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

hm, da. Si va merge la cursuri, va lua notite, va invata zi si noapte, va da examene. La 77 isi da licenta, la 79 masteratul si pe la 80 de ani va fi un psiholog debutant.

Stiu, asa se zice ca niciodata nu e tarziu, dar.... noah, cred ca am nevoie de un psiholog sa inteleg de ce face asta. Pentru simplu motiv ca ii place intre studenti? (asa declara el in Cancan) Sau pentru ca n-are cum sa ajunga pe alta cale in revistele de barfa?

OK, las deoparte cinismul si rautatea, si doresc succes bobocelului![alcool]

p.s. daca iese castigator de titlu Mr.Boboc la balul bobocilor, pot sa presupun, ca juriul a fost mituit?[:I]

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

poze noiid="red"> poze si mai noi

poze cele mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle
dar daca vrea sa invete de placere? n-are voie omul ca-i sariti deja in cap?! chiar nu mi-e simpatic deloc, dar nu ma apuc sa critic aiurea din rautate ...
align="right" id="quote2">daaaa, mi-am si recunoscut rautatea in postarea anterioara, dar nu am criticat aiurea, cred ca am mers direct la tinta[:D]si n-a zis nimeni sa nu invete, daca are chef, dimpotriva, i-am si urat succes[flo]Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)poze noiid="red"> poze si mai noipoze cele mai noiPovestea nasterii: Lili si Robert

Bravo lui, si sa o termine cu bine. Mie mi-e drag de el. Parca il vad prin pauze cum sta la depanat amintiri cu studentii.

In US, seniorii (65+) nu mai platesc scoala. Aveam colege in varsta la serviciu care luau cursuri la colegiu doar ca sa nu li se atrofieze creierul si capacitatea de a invata, nu neaparat pt o reorientare profesionala.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...