mariamihai Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 Buna dragele mele. am o situatie prin care probabil ca ati trecut si voi, asa ca va cer ajutorul. am o fetita mica de 4 luni si a luat raceala de la mine. am incercat sa o protejez dar nu am reusit. pentru ca este infundata si nu doarme bine, se trezeste foarte des si ne termina pe amandoua, suntem obosite non stop, ea mereu morocanoasa...va dati seama! doctorita mi-a recomandat sa ii pun pe o batista Carmol langa patut ca sa ii desfunde nasul. Problema mea este ca a mai fost un produs de genul pe nume Karvol, care s-a scos de pe piata pentru ca s-a descoperit ca poate provoca cancer. imi este foooarte frica sa il folosesc. am auzit la itsy-bitsy de un produs asemanator numit respiro libero, cu uleiuri esentiale. si asta mi-e frica sa il folosesc pentru ca este abia lansat in piata. cert este ca trebuie sa iau atitudine intr-un fel ca mi-e foarte greu nedormita si piticei mele la fel. va rog sfatuiti-ma cu ce credeti voi ca este mai bine Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 Sa ii pui sub salteluta o pernuta in dreptul capului , doarme mult mai bine..ii desfunzi ff bine nasul cu batista bebelusului..ii pui apa de mare inainte..Intreaba si pediatrul daca ii poti pune Vibrocil pt bebe in nasuc![flo]Multa sanatate! Aeriseste bine camera si nu face ff mare caldura! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 din cate stiam eu, carmol este un lichid folosit pentru traditionala "frectie" intreaba la farmacii daca au capsule cu ulei volatil, de la olynth sau baby inhalant. continutul capsulei se pune pe o batista sau un disc demachiant, insa nu ar trebui plasate in imediata apropiere a copilasului, pentru ca vaporii sunt destul de puternici. eu ii agatam fetitei discul demachiant de aparatoarea patutului, aproape de marginea de sus. ATENTIE - acele uleiuri pateaza. cauta pe net prospectul de la vick vaporub, verifica daca poate fi folosit in cazul copilasilor atat de mici. mai exista si pulmex baby, insa fetita mea a facut o reactie alergica urata de la el. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CAMELIA28 Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 Desfunda cu ser 3-4 ori pe zi si apoi aspira daca e cazul cu batista bebelusului, eu la 4 luni i-am dat intr-o noapte un puf de Biorinil (stiu ca e contraindicat sub 2 ani). Apoi mi-am luat aparat de aerosoli si am facut doar cu ser, a mers de minune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 vick vaporub dupa 2 ani sub nicio forma mai devreme, mai ales pt bebe asa mic..mie mi-a zis medicul ca nu se folosesc nici uleiuri esentiale de eucalipt la varsta asa mica..nici macar de pus pe o batista in camera..cica ne e ok..intreaba pediatra..mie si farmacuista mi-a zis ca e interzis la bebei mici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adra_bell Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 citeste si despre ceapa, am inteles ca functioneaza excelent, dar n-am incercat niciodata. Contra poate fi mirosul, dar pana la urma e doar ceapa, aerisesti si gata blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mada Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 vaporub este pentru copii peste 2 ani, dar exista Pulmex Baby, care nu miroase atat de tare si este pt copii sub 2 ani, este foarte bun, eu asa reuseam sa-i culc, evident dupa ce puneam picaturi in nas si curatat nasul apoi. Se poate aplica pe spatuc si un pic spre ceafa, masat usor, daca va e teama ca miroase prea tare. Nu numai pe piept. Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIOIKA76 Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 Buna! Pune-i ser fiziologic,aspira cu batista bebelusuli,si sa doarma cu caputul un pic mai sus,cu o pernuta sub cap. Noi am folosit niste capsule cu ulei aromatic nu mai stiu cum se numeau,poti sa intrebi la farmacie. Aceste capsule,le rupi si continutul se pune pe o batista in apropierea copilului,in apropierea patutului,desfunda foarte bine nasul. Sanatate! Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2011 Curata-i nasucul cat de bine poti. Intreaba medicul daca exista ceva pt fluidificat secretii ce se poate da la varsta asa ce mica. Trebuie sa doarma cu capul mai sus, ca sa poata inghiti secretiile, asa ca poti sa pui o pernuta sub cap sau poti inclina putin patul, cu o carte pusa sub picioarete patului. Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurenta Postat Decembrie 7, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2011 la cinci luni,am patito si eu cu bebe meu,dar am folosit fiole cu apa de mare,spalaturi doar,ii puneam in fiecare nara cateva picaturi si decongestiona,si daca e fff incarcat,batista bebelusului.dupa picaturi bine ar fi sai provoace stranutul ca asa arunca afara din nasuc mucozitatile.nimic mai mult.si ia trecut in 2 zile,sanatate la bebe si mami[bibe] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.