alinaalina Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 Buna, fetelor. Mi am permis sa citesc unele discutii pe forum si am hotarat ca va pot impartasi povestea mea. Sunt casatorita de 2 ani si am un baietel. Cu sotul am avut probleme imediat dupa nunta, probabil siguranta pe care a avut o l a facut sa devina EL, o persoana straina pentru mine. Nu ne cunosteam de foarte mult timp dar l am iubit nebuneste. Am facut tot ce am stiu si mi a stat in putere sa i arat cat il iubesc. Poate ca a fost prea mult...sau poate prea putin. Sunt o persoana normala, care poate aprecia omul pentru ce este, nu pentru ce are. Aparent asta l a atras. eh...imediat ce am ramas insarcinata si m am casatorit, iubitul meu s a schimbat radical...fata de cum l am vazut, poate ca am fost eu oarba... A devenit indiferent, absent, cauta orice portita sa plece cat mai mult de acasa. Perioada sarcinii m a distrus psihic. Am trecut singura prin tot, el era langa mine doar sa mi faca rautati, sa ma supere si sa ma intepe. Nu pot spune ca eu am fost sotia perfecta si lasam capul jos in fata lui...nici p departe...cand am avut ceva de spus, am spus, chiar daca am provocat certuri. Am asteptat doar putina intelegere si sprijin sa pot trece cu bine peste perioada destul de dificila pentru mine. Nu mi doream un copil, nu mi doaream sa ma casatoresc, nu mi doream nici sa renunt la activitatile pe care le aveam in modelling si care pe el il scoteau din minti dar le am facut pe toate ... poate pentru ca am fost fraiera dar eu am considerat ca il iubesc si merita. Am inceput sa mi fie teama sa vb cu el, sa stau in preajma lui pentru ca imi strica echilibrul psihic pe care cu greu mi l stabileam. Totusi nu puteam nici departe... Am plecat de foarte multe ori si venea dupa mine...in mintea mea asa imi confirma ca ma iubeste... El este un om cu posibilitati financiare foarte mari dar asta in ultima vreme, nu de la inceput. Banii i au dat putere. A venit copilul si ne am indepartat si mai mult. Lui ii crestea exponential increderea in el in timp ce pe a mea mi o calca in picioare. Mereu imi spunea cat sunt de urata, paranoica... Am simtit de multa vreme ca are aventuri...chiar de cand eram insarcinata...nu va ganditi ca a recunoscut vreodata sau ca l am prins...este suficient d destept incat sa nu fie prins dar nu atat de desptept incat sa nu simt. De fiecare data cand eram departe de Bucuresti, era ca la inceput, veneam acasa...si revenea... Am incercat in multe feluri sa l fac sa reactioneze dar nu a mers, dupa parerea lui eu aveam o problema, nu noi si tot eu trebuia s o rezolv. Asta e mediul in care a fost crescut, femeia acasa cu copiii iar barbatul face ce doreste atata timp cat acasa aduce bani. Ori eu nu pot trai asa, sunt om simplu care nu se bucura mai mult la un ceas decat la o dovada de dragoste de la cine trebuie. In ianuarie am plecat...nu am rezistat mai mult...de 2 ani sunt intr o stare de depresie continua, nu ma gandeam decat la el, la ce are cu mine si ce sa fac, am slabit exagerat de mult si simteam ca ma distrug. dar, surprinzator, nu ma simt mai bine, de vreo luna am inceput sa am iar fluturasi in stomac, sa nu mai pot dormi, sa nu mai am pofta de mancare. Ma doare sa stiu ca el isi reface viata fara ca macar sa fi incercat sa traiasca langa mine (nu i am cerut nimic imposibil, decat putina atentie.ATAT) Ma acuza ca eu am plecat, ca el s a comportat exemplar. Am inceput sa aud tot felul de zvonuri ca ar fi cu altele, chiar si mama lui ma tot inteapa. Nu ma pot rupe de el pentru ca avem un copil impreuna. Mi e teama ca mi l va lua cand imi va fi lumea mai draga... Stiu ca nu ma pot intoarce desi nu ar spune nu, dar mi e teama sa divortez... Am gresit, m am aruncat cu capul inainte, l am iubit, il iubesc, dar ma iubesc si pe mine, si mai ales copilul caruia as vrea sa i ofer o familia, un tata, in niciun caz un sponsor. Imi doresc sa il vad ca ne vrea inapoi, poate pentru satisfactia mea, sa imi pot spune ca in sfarsit s a intors roate. Oare am gresit ca am plecat? Oare gresesc acum ca inca ma gandesc la el? Nu stiu, stiu doar ca este greu si va fi si mai greu... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorellay Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 draga mea..am citit intamplator povestea ta trista.... doar o parare....adica ce as face eu...ai gresit asta e..ce e facut e bun facut si nu mai poti sa te intorci in timp... nu poti cu el...nu poti fara el..aici trebuie sa te decizi..eu as zice asa..decat cu el...zilnic suparata, suferind..mai bine singura...plangi o luna-2-5..si iti vei reveni....ranile astea trec..mai greu sa mai usor..dar trec... am trecut si eu printr-o poveste urata...si m-am rupt...m-a durut rau....dar m-am rupt..acum mi-e bine... faptul ca aveti un copil impreuna...dupa parerea mea..nu inseamna ca si voi trebuie sa fiti impreuna si copilul nu are mari sanse sa ti-l ia..cu toti banii lui... iti doresc multa multa putere sa iei o decizie...si de fapt sa iei decizia cea mai buna! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 Nu gresesti.te gandesti la el, pentru ca il iubesti. Sau iubesti amintirea lui, asa cum a fost el la inceput. Si nu gresesti ca ai plecat, fiindca nu ai fost fericita alaturi de el. E normal sa-ti doresti fericirea, si daca tu esti fericita, sau macar linistita, atunci si copilasul tau va creste intr-un mediu mult mai sanatos, decat cu o mama depresiva si un tata care banuiesc ca nu prea se implica. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) poze noiid="red"> poze si mai noi poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus Publicat Aprilie 15, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2010 ai doua variante: sa privesti povestea ca pe ceva trist, sa suferi, sa te intrebi cum ar fi fost daca, sa regreti, sa te consumi....sau sa o privesti ca pe o eliberare! esti libera nu mai esti sclava acestei relatii nu tocmai normale. devii ceea ce practiciid="brown"> www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin!id="brown"> Erich Maria Remarque. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Aprilie 16, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2010 Alina, ai un copil si cred ca pentru el trebuie sa te mobilizezi si sa depasesti momentul. De cele mai multe ori credem ca copilasii nostri sunt prea mici pentru a intelege si a-i afecta unele lucruri din viata noastra, dar ei vad si simt. O mamica nefericita il va transforma intr-un copil nefericit. Are nevoie de tine sanatoasa, fericita si increzatoare. Ii esti datoare cu asta! Nu te gandi ca il vei pierde intr-o zi, ca sotul tau il va lua. Vorbeste cu un avocat. Te va linisti in legatura cu asta. Obisnuiesc sa aseman casnicia cu un obiect din sticla. Daca s-a spart, chiar daca-l lipesti bucata cu bucata...tot spart va ramane. Femeia si mama din tine trebuie sa cantareasca bine lucrurile si sa ia o decizie. Iti doresc s-o iei pe cea mai buna si intr-o zi sa simti ca esti cea mai frumoasa, iubita si importanta femeie si in acest fel titlul subiectului sa se schimbe in " o poveste fericita..." [flo] [foto] "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeaben Publicat Aprilie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2010 Draga mea..offff.asta e povestea ta si a multor alte femei care cred in dragoste si in puterea ei..(printre ele m-am numarat si eu odata!)Nu e suficient sa iubesti tu,sa vrei tu,sa lupti tu,sa crezi tu....trebuie din ambele parti sa existe aceeasi implicare,multa incredere si sinceritate,mult suflet pus la un loc sa iasa ceva bun.Doamne,e asa greu sa unesti doua fiinte pe lumea asta si sa faci sa decurga toate bine!Tocmai pentru ca e asa greu trebuie sa fim cu mintea limpede.Trebuie sa lasi depresiile la o parte si sa te focusezi pe copilul tau care are atata nevoie de tine,senina si fericita ca sa-i imprimi un tonus bun.Trebuie sa faci un efort mare,stiu asta,sa treci peste,nu te mai uita inapoi,nu te marita un astfel de om!Vei gasi cu siguranta un barbat care sa te iubeasca pretuiasca pentru ce esti si vei fi fericita! Tin pumnii si fii puternica! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Publicat Aprilie 16, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2010 Alina ,depresiile astea la tine de cit timp sint,mai exact?Tu lucrezi?Banui ca nu ,daca pleci asa cind te superi?Se spune ca daca nu vrei stres trebuie sa inlaturi cauza.Undeori e simplu,alteori e complicat ,uneori complicam noi lucrurile.Evident ca in cazul tau nu e chiar simplu,pentru ca tu ca o mama responsabila consideri ca e greu pt copil si ,mai mult,nici tu nu poti sa renunti asa usor.Probabil inca nu s-a umplut paharul,iti place sa faci pe victima in continuare ,insa intr-o zi categoric va fi prea mult...asta daca nu cumva pe fondul depresiei tu dramatizezi.Una e sa nu isi exteriorizeze sentimentele,ca asa o fi natura lui sau ca te inseala realmente.Ai tu senzatia sau e clar ca te inseala,fara nici un fel de dubii? Incearca sa vezi daca n-ai si alte cauze biologice pt aceste depresii:vezi depresia posnatala,carente diverse prin organism ,disfunctionalitati,statul acasa cu BB,etc.Asta ai analizat?Fa-te tu singura fericita...e viata ta si poti sa faci tot ce vrei!Nu esti dependenta de el,ca nu sinteti siamezi.Dependenta e psihica . dulcetica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aly_xx5 Postat Aprilie 18, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2010 SPER SA NU VA PLICTISESC CU POVESTEA MEA!!!! Draga Alina ,pe langa faptul ca ne cheama la fel ,ma regasesc perfect in povestea ta ,insa la mine ar mai fi ceva de adaugat.La 2 ani dupa ce ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna si am ramas insarcinata dupa 2 luni.Initial nu as fi vrut sa-l pastrez pt ca simtem ca pe plan profesioneal vreau sa ajung mai sus ,dar cu toate astea l-am pastrat, pt ca asa pacat mi-am zis ca ma va urmari toata viata.Acum ma apuca plansul cand imi amintesc ce greseala as fi putut face.El, a insistat extrem de mult sa-l pastram ,ca vezi doamne la 28 de ani ai lui e cazul sa fie tata,ca nu ar vrea sa fie peste ani un tata batran ,ca eu sunt femeia ideala ce poate fi mama copilului sau,bla bla....Si o sa explic blaul asta.In primele 3 luni de sarcina ,sincer mi-a fost frica sa avem relatii sexuale ,probabil nu sunt prima femeie care s-a purtat asa, dar aveam instinctul acela de mama,sa nu pateasca bebe ceva, sa se prinda sarcina ,deastea.Acum vine partea interesanta.Daca a vazut el ca nu are "activitate" s-a refulat in a vorbi pe mess ,cu fosta, cea cu care avusese o relatie de 3 ani pana sa ne cunoastem, despre care mi-a tot povestit in primele luni de relatie.EA l-a inselat cu altul ,si pur si simplu l-a parasit fara ca el sa fie vinovat cu ceva.Din cate mi-am dat seama era slab in fata ei si ii facea toate poftele.Ramasese socat de tradare ,iar eu proasta am banuit ceva ,dar mi-am zis ca daca isi doreste copil cu mine s-a desprins deja din trecut.INSA NU A FOST ASA. Fata asta a nascut cu tipul ala o fetita dar nu s-au casatorit.E DIFERENTA DE 1 an si ceva intre copii nostri.,a ei fiind mai mare.Am observat de nenumarate ori dorinta lui de se razbuna pe ea ,dar am trecut cu vederea,pt ca el imi zicea sa nu-mi fac probleme.Si acum revin.Aceasta razbunare a lui a culminat in primul trimestru de sarcina , cand am descoperit pe mess ce vorbeste cu ea.Isi aminteau de relatia lor ,ea il sfatuia sa-i dea baiatului nostru nume ca al ei ,dar la masculin,si cel mai important vroiau sa mai petreaca o noapte amandoi.Cuvintele astea au fost scrise de sot, caci ne-am casatorit cand eram in luna a 8a.Cand i-am aratat ca i-am gasit nesajele astea mi-a ras in nas ca cine m-a pus sa-mi bag nasul in treburile lui ,a dat in mine ,m-a facut sa sufar enorm ,si cu toate astea a incheiat cu AM VRUR SA MA RAZBUN PE EA!Am suferit enorm, nu l-am crezut,imi vene sa mor de durere.Ii purtam copilul ,iar el in loc sa ma linisteasca ma tot facea sa sufar.Am plecat la mama ,am vrut sa ne despartim ,a venit plangand dupa mine si l-am iertat.Mi-am zis :doar cu mine a facut copilul.In fine,dupa acest incident nu s-a mai intamplat nulta vreme nimic.S-a nascut baiatul.Am inceput sa fiu nemultumita pt ca nu ma ajuta la nimic cu copilul,in casa ,nimic,si daca ma vaitam ,incepea scandalul.Acum copilul are 1 an si 9 luni ,si credeti-ma ca de-a lungul acestei perioade situatia s-a tot agravat .Certuri , dadea in mine ca sa nu il mai cical ,vorbea urat cu mine in fata baiatului ,ba chiar a dat in mine cand il aveam in brate.Pe mine nu m-a ajutat nimeni cu nimic in crestera baiatului,eu faceam tot,iar el in loc sa aprecieze,tot el era cel obosit si nervos.Cand am vazut ca nu se controleaza si da in mine cu cel mic in brate mi-am zis ca asta nu se va mai intampla.Copilul meu merita tot cei mai bun,nu vreau sa vada si sa auda ce tata are.Mai bine plec.A doua oara cad s-a manifestat asa in prezenta lui Raul, puiutul meu,crede-ma ca am plecat si l-am lasat singur.Am plecat iar la mama, numai ca de daTa asta am luat tot ce era al copilului si al meu.AM PLECAT DEFINITIV!AZI 18 .04 .2010 se face 1 luna si un pic de cand sunt la mama. Ma simteam mai bine ,mai linistita, nu imi mai cadea parul,era mai bn ,cu toate ca el nu a dorit deloc sa discutam absolut nimic,decat despre copil.PANA CAND ,ACUM 4 ZILE AM FOST NEVOITA SA MERG LA BLOC UNDE AM STAT CU EL SA-MI IAU CE MAI RAMASESE.CAND AM AJUNS ,CE MI-A VENIT SA DESCHID IAR CALCULATORUL.AM GASIT CA IAR A VB CU FOSTA.IN MOMENTUL ALA MI-AM DAT SEAMA CA TOATA RELATIA A FOST O MINCIUNA SI CA A IUBIT-O MEREU PE AIA.A NEGAT CA AR FI ADEVARAT ,ALOR MEI LE SPUNE CA SUNT NEBUNA,CA NU STIU CE SA MAI NASCOCESC,DAR I-AM ZIS DE ATATEA ORI:DUMNEZEU E SUS SI VEDE! Sunt distrusa ,trista .....Dar totusi am realizat ca eu nu sunt vinovata pt numic,cu toate ca incepusem sa ma imi acord si eu o particica de vina.ATATA TIMP CAT A IUBIT PE ALTA CE PUTEAM EU SA FAC????DEZAMAGIREA ASTA IMI ROADE SUFLETUL ,DAR INCERC SA FIU FFFFFF PUTERNICA PT BAIETEL. Am reusit sa dau de concubinul aleia si mi-a confirmat ca ce-i spun e adevarat,pt ca si el observase multe lucruri suspecte,dar nu facea legatura .In acest week-end ea i-a zis ca vrea sa fie singura acasa sa se relaxeze si si-a dus fata la mama-sa.El e taximetrust,deci in principiu e singura acasa ,doar ca el daca stie o pate controla fara ca ea sa stie.A gasit in tel ei mas pt sotul meu in care ii promitea ca a doua zi,adica ieri,se vor intalni. Se pare ca ea banuie ceva pr ca i-a gasit in tel numele meu.Nr asta nu-l stie absolut nimeni,deci nu are de unde sa stue sugur ca sunt eu.Se pare ca nu s-au mai intalnit ieri,dar astept sa-i prind.Am nevoir de probe la divort. MA SIMT TRADATA!!!!VA ROG DATI-MI SFATURI!!!!id="Times New Roman"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmaw Publicat Aprilie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2010 DECI ITI RASPUND RAPID ai nevoie de un detectiv care sa aibe un program cumparat de la american se mai pune ceva pe masina lui si poti vedea unde ste adresa deci asta o stiu de la cineva care a divortat in belgia....acolo asta era proba Pastreaza legatura cu iubitul ....iubitei afla cind se mai....relaxeaza -daca vrei sun in belgia si aflu numele programului....si cind sunt in actiune te duci cu politia peste ei....asta te ajuta la cistigat copilul( fi atenta tu ai parasit domiciliul) Sau mai bine du te si mai stai putin acasa cu el adica sa arate ca o intoarcere si cind te mai atinge repede la institutul medico legal si plingere la politie apoi daca ai luat si leg cu o avocata ....iti va creea ea posilitatea sa parasesti domiciliul si de abia faza pe care am scris o mai intii. _________________________________________________________________ DECI ACUM FII TARE CAPU SUS NU ESTI PRIMA TU L AI IUBIT DAR EL SA FOLOSIT DE TINE cONSULTA SI O AVOCATA TE MAI poate sfatui! plingi pe umarul nostru ranile se vor cicatriza. PS scuze pt halul in care am scris.....sper ca moderatorii sa inteleaga curaj cm Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Publicat Aprilie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2010 Alina, in locul tau as mai aduna dovezi, ca te-a inselat si as divorta urgent. Cand ti-a spus ca fosta l-a inselat si el a fost nevinovat, tu chiar l-ai crezut? Ai facut bine ca ai plecat de langa el, zici ca a si dat in tine, o relatie din asta e condamnata de mult la moarte, iar daca el te vorbeste de rau peste tot, lasa-l sa faca. Incearca sa te pui cat mai repede pe picioare, si scoate-l din viata ta urgent. N-are decat sa se incurce cu fosta, nu-l mai lasa aproape de tine sau de copil, ca-i un mare magar. Copilul l-a facut probabil de ciuda, sa-i arate fostei, ca si el si-a refacut viata, pai asta-i motiv de-a face copii??? De cand te-ai mutat, a mai fost sa te vada? Se mai intereseaza de copil? Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) poze noiid="red"> poze si mai noi poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.