Selene_Bunny Publicat Decembrie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2011 Despre papusa Maia, fie in varianta "care creste", fie in varianta "la doctor", am vorbit in alta parte. Cine doreste sa o revada, poate cauta pe Google. Azi, in Carrefour, am descoperit alte doua porcarii. Un bebelus cica "realistic, alive", cu o fatza de te baga in boale. Si inca o porcarie, despre care vreau sa fac reclamatie direct editurii, pentru ca o apreciam. Este vorba de Editura Girasol, care scoate carticele pentru copii chiar dragute. Insa, tot in Carrefour, am dat peste o Agenda scolara permanenta, cu vampiri si alte creaturi. Am rasfoit-o si am ramas... masca. Ilustratii cu copii mici, terorizati de diversi monstri. Ilustratii cu copii infricosati de propriile jucarii, care se transforma in Chucky sau alti posedati. O fetita draguta si zambitoare tine in brate o papusica strambata ca un demon la fatza. Ilustratie cu un copilas tremurand sub patura, alaturi de textul "oricand poate aparea ceva infricosator". Si sfatul "uita-te bine sub pat inainte de a te culca". Am zis ca nu-i adevarat ce vad. Ce e cu oribilitatea aia si mai ales cu modul ala de prezentare??? Si cica "agenda scolara permanenta"... M-am ingretosat profund. http://www.librarie.net/carti/170728/Agenda-vampiri-alte-creaturi-Agenda-scolara-permanenta Voi aveti asemenea experiente? Ati cumpara vreodata asa ceva? Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green"> Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange"> Lucrusoare de vanzare...id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana971 Publicat Decembrie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2011 Si ce zici ca desi si pe mine m-a oripilat fiu-meu s-a rugat in 2 randuri sa o cumpar, dar cumva l-am...,si am zis ca o poate trece pe lista mosului, dar vad ca nu e[olala] in caz ca te intrebi , minunatul are 8 ani. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikol24 Publicat Decembrie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2011 Pe mine fi mea m a terorizat de a dreptul cu papusa Maria(are 4 ani)pe care o vede non stop in reclama pe Minimax[bang] Din pacate nu am buget de 250 ron cat am vazut ca este prin real asa ca am optat pt altceva ,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR'' Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Ioana Publicat Decembrie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2011 Maria e frumusica, Maia e intr-adevar hidoasa[ups] Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3"> Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) , Filmulete id="green"> La Mare - sept '09 id="blue"> Poze din Egiptid="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Decembrie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2011 Copiii mei vor niste ciudatenii dintr-un cauciuc elastic: unuia ii iese un ochi, celuilalt ii iese creierul. Sunt si in reclame si in magazine. Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dicirstea Publicat Decembrie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2011 Jucariile nici mie nu imi plac, dar toate basmele noastre sunt pline de hidosenii, de capcauni, babe cloante, masteri, spani, etc. Cand dau de cate o poveste din asta si ajung la personajele rele stau si ma gandesc cum sa le cosmetizez si ma intreb daca pe mine m-au marcat in vreun fel. [zz] CAPRA CU 2 IEZI [alap] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009) MINUNEA MEA; A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT id="size3"> VREM PE SKYJET!! id="size2"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! id="size2"> A INCEPUT VOTAREA!id="red">id="size3"> Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Publicat Decembrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2011 Citat:citat din mesajul lui roxana971Si ce zici ca desi si pe mine m-a oripilat fiu-meu s-a rugat in 2 randuri sa o cumpar, dar cumva l-am...,si am zis ca o poate trece pe lista mosului, dar vad ca nu e[olala]in caz ca te intrebi , minunatul are 8 ani.align="right" id="quote2">Da, cred, ca e "in trend", e "cool", dar ce contine... Eu am facut reclamatie la editura, precum am spus.Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">Lucrusoare de vanzare...id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Publicat Decembrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2011 dici, e diferenta intre a auzi si a vedea. Mai povesteau fetele ca au ramas micutele lor marcate de vrajitoarea din Alba-ca-Zapada, DUPA ce au vazut DVD-ul/piesa... Eu nu-mi aduc aminte sa fi ramas marcata de ceva poveste de cand eram mica, dar nu se stie... Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green"> Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange"> Lucrusoare de vanzare...id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yagmur Publicat Decembrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2011 Al meu are cinci ani dar nu se uita la Alba ca Zapada ca nu-i place vrajitoarea, in schimb doarme cu mumia mentionata de Anya (careia ii pica ochiul) si nu are nici o treaba... si cat am plimbat mumia cu metroul a avut mare succes, atat la alte mamici dar si la alti copii... Yagmur si Luca Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Decembrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2011 Pfuiiii, si eu, mama denaturata, nu cumpar mumia! Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.