Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Jucarii nereusite si alte hidosenii

Recommended Posts

Despre papusa Maia, fie in varianta "care creste", fie in varianta "la doctor", am vorbit in alta parte. Cine doreste sa o revada, poate cauta pe Google.

Azi, in Carrefour, am descoperit alte doua porcarii. Un bebelus cica "realistic, alive", cu o fatza de te baga in boale.

Si inca o porcarie, despre care vreau sa fac reclamatie direct editurii, pentru ca o apreciam. Este vorba de Editura Girasol, care scoate carticele pentru copii chiar dragute.

Insa, tot in Carrefour, am dat peste o Agenda scolara permanenta, cu vampiri si alte creaturi. Am rasfoit-o si am ramas... masca. Ilustratii cu copii mici, terorizati de diversi monstri. Ilustratii cu copii infricosati de propriile jucarii, care se transforma in Chucky sau alti posedati. O fetita draguta si zambitoare tine in brate o papusica strambata ca un demon la fatza. Ilustratie cu un copilas tremurand sub patura, alaturi de textul "oricand poate aparea ceva infricosator". Si sfatul "uita-te bine sub pat inainte de a te culca".

Am zis ca nu-i adevarat ce vad. Ce e cu oribilitatea aia si mai ales cu modul ala de prezentare??? Si cica "agenda scolara permanenta"... M-am ingretosat profund.

http://www.librarie.net/carti/170728/Agenda-vampiri-alte-creaturi-Agenda-scolara-permanenta

Voi aveti asemenea experiente? Ati cumpara vreodata asa ceva?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">

Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">

Lucrusoare de vanzare...id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Jucariile nici mie nu imi plac, dar toate basmele noastre sunt pline de hidosenii, de capcauni, babe cloante, masteri, spani, etc.

Cand dau de cate o poveste din asta si ajung la personajele rele stau si ma gandesc cum sa le cosmetizez si ma intreb daca pe mine m-au marcat in vreun fel.

[zz]

CAPRA CU 2 IEZI

[alap][xdulci][shopi]

mamica lui Matei Constantin [bonjovi] (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009)

MINUNEA MEA; A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT id="size3">

VREM PE SKYJET!! id="size2">

NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! id="size2">

A INCEPUT VOTAREA!id="red">id="size3">

Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Citat:
citat din mesajul lui roxana971
Si ce zici ca desi si pe mine m-a oripilat fiu-meu s-a rugat in 2 randuri sa o cumpar, dar cumva l-am...,si am zis ca o poate trece pe lista mosului, dar vad ca nu e[olala]in caz ca te intrebi , minunatul are 8 ani.
align="right" id="quote2">Da, cred, ca e "in trend", e "cool", dar ce contine... Eu am facut reclamatie la editura, precum am spus.Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">Lucrusoare de vanzare...id="purple">

dici, e diferenta intre a auzi si a vedea.

Mai povesteau fetele ca au ramas micutele lor marcate de vrajitoarea din Alba-ca-Zapada, DUPA ce au vazut DVD-ul/piesa...

Eu nu-mi aduc aminte sa fi ramas marcata de ceva poveste de cand eram mica, dar nu se stie...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">

Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">

Lucrusoare de vanzare...id="purple">

Al meu are cinci ani dar nu se uita la Alba ca Zapada ca nu-i place vrajitoarea, in schimb doarme cu mumia mentionata de Anya (careia ii pica ochiul) si nu are nici o treaba... si cat am plimbat mumia cu metroul a avut mare succes, atat la alte mamici dar si la alti copii...

Yagmur si Luca

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...