Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Febra. de unde poate fi?

Recommended Posts

Baietelul meu are 1 an si 10 luni. De 4 zile face febra 38,5-39 seara. La inceput am crezut ca este vreo viroza si i-am dat doar nurofen si panadol alternativ. Insa de vreo saptamana copilul meu cand ii vine sa faca pipi sau kk isi scoate pemparsul si face pe unde i se nazare. Asa ca daca am vazut eu asta am zis ca o fi omul pregatit de olita si am sarit cu olita pe el macar sa numai faca prin casa. Apoi am vazut ca pipi la olita facea cate un pic cate un pic si m-am gandit ca febra asta sa nu fie de la vreo infectie urinara, ca eu nu am mai auzit de copil care sa-si scoata singur pamparsul, asa ca am sunat pediatrul care mi-a dat repede un antibiotic si un siropel. Cand ma duc la farmacie surpriza...nu a vrut sa-mi dea neam medicamentul fara reteta ca e prea puternic cica. Aseara la 18 unde sa ma mai duc...la budimex la urgente. Acolo i-a facut hemograma si alta surpriza...copilul nu avea nici o infectie pe nici unde in corp! Peste noapte a facut 40 si i-am dat un novocalmin, de dimineata 38,3, apoi 38,5. Nu inteleg de unde e febra asta... Poate sa fie febra asta de la dinti? Copilul are toti dintii si un singur rand de masele, eu am citit pe aici ca al doilea rand ii dau dupa 2 ani. Poate sa-i de-a mai devreme? sa fie de la asta? In rest starea generala e buna...mananca orice, nu tuseste, nu ii curge nasul.... si totusi febra nu scade...[q]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Are amigdalita. Luni ne-am prezentat la control cu noaptea in cap ca eram tare agitata sa nu fie infectie urinara. Cu toata hemolograma lor. Nu stiu de ce nu m-am gandit la asta...pt ca am facut si eu cu doar o saptamana inainte [bang] dar el manca asa bine absolut tot ... iar eu abia ce puteam inghiti... Acum suntem bine...atat cat se poate...[:D] am sa deschid un subiect nou pt ca tot ma uit pe aici si nu am gasit nimic nici in arhive. Puiul meu de om isi da pampersul jos si face pe unde i se nazare...daca ii dau olita face 2 picaturi si fuge cu pipi taras...[bang] daca printr-o minune a reusit sa faca tot la olita se ridica si se repede la olita mi-o smulge din mana pana ajunge la acelasi rezultat...pipi pe covor! si kk la fel...nici o nadejde [q]
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...