Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Septilin sau Imunorezistan junior

Recommended Posts

Bun gasit....Am o fetita de 3 ani si in ultimul an a racit f des.Ca un facut, cam la fiecare sf de saptamana ,mergem la medic direct in spital...de cele mai multe ori cu rosu in gat .Ieri am fost la medic,siin urma examenului clinc a constat ca are traheita recomandandu-ne pe baza de reteta - Tusend,Bioparox spray(un pufx2ori/zi).

Dupa terminarea acestui tratament am fost sfatuiti sa luam pt fetita Imunorezistan Junior.Dupa cum am scris mai sus avand"abonament " la doctor,un alt medic pediatru (cine e de garda duminica-in afara medicului de familie-pediatru),ne-a recomandat Septilin,pt a creste rezistenta organismului.

I-am administratmicutei pana in acest moment, 4 sticlute de sirop(5 ml de 2 ori pe zi),dar rezistenta organismului nu e asa cum ne-am fi dorit-sa nu o mai indopam cu medicamnete.Ce ma sfatuiti sa fac,in continuare,caci sincer nu mai stim cum sa procedam.[bang]...Va multumesc din suflet pt timpul acordat citirii acesatui mesaj si a unui eventual raspuns.....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

si septilin, si imunorezistan sunt pe baza de echinaceea. din cate cunosc, nu se administreaza continuu, noua ni s-a recomandat 10 zile/luna.

mai poti incerca sa-i cresti imunutatea cu vitamina C, preparate pe baza de miere si propolis, sau cu homeopate.

la 3 ani e normal sa raceasca des, probabil de-abia ati inceput gradinita. ar fi bine sa faceti pauze de colectivitate pana cand se restabileste complet.

sanatate si multa rabdare, iarna viitoare sigur va fi mai bine!

[pup]Multumesc pt promptitudinea cu,care mi-ai raspuns maria...da,este adevarat ca" suntem "la cresa,am senzatia ca toti microbii"ii ia" micuta noastra....din prospectul de la septilin(si sfatul medical),reiese ca trebuie administrat pe toata perioada iernii....acum nu mai stiu ce sa cred..[bang]...cat despre pauze e cam "imposibil" caci nu prea avem cu cine o lasa...sper ca dupa acest tratament sa isi mai revina.

....sanatate tuturor copilasilor si mamicilor deasemeni...

Septilinul nu trebuie lasat deschis mai mult de 20 de zile,cel putin mie asta mi-au spus atat medicul cat si 3 farmaciste.Plus ca are niste parabeni cam ciudati in compozitie si anume:metil paraben de sodiu,propil paraben de sodiu,metil paraben,propil paraben,care mie mi-au cam dat de gandit si m-au facut sa nu il mai cumpar.

Imunorezistan nu are parabeni in compozitie,dar conform spuselor farmacistelor,nici atat de multe plante ca si Septilinul.

Daca merge in colectivitate,nu o va ajuta prea mult la inceput siropelul,noi avem deja 2 luni de cand mergem la cresa si o tinem intr-una in muci,tuse,gat rosu,bronhii pline de secretii,iar dupa spusele mamicilor copiilor de acolo,toti au trecut prin asta la inceput.

Incearca catina cu miere de albine,macesele,sau fa o vizita la plafare.

Noi am avut succes si cu Bronho-Vaxom.

Uf...mai am o sticluta de septilin,sa ii dau la micuta,ca de, ne-am facut "stocul"...acum sincer nu stiu ce sa fac...are parti bune si parti rele,la fel si imunorezistanul.....e drept ca asnoapte nu a tusit deloc,dar dimineata si-a scos"parleala"[bang](dupa ce i-am dat un puf de bioparox,si o lingurita de tusend, a trecut)....tind sa incerc siropelul imunorezistan junior,dupa ce termin tratamentul in curs....din prospectul bioparoxului e clar ca particulele fine se"pun" direct pe infectie si astfel isi face "treaba per loco"in compozitie avand antibiotic...multumesc pt raspunsuri [pup]

Imunitatea se cladeste in timp, si nu vei avea rezultate miraculoase dupa o luna-doua...

Trebuie sa te inarmezi cu rabdare pentru ca primii ani de gradinita vin inevitabil cu multe boli iar imunizarea cu produse naturale ia mai mult timp pina sa se vada rezultatele.

Sanatate!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:

http://aloneinholyland.blogspot.com/

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...