MACARIE Publicat Decembrie 12, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2011 pe 16 decenbrie grupul vocam Allegretto implineste 20 de ani de la infintare acest grup de copii superbi a cantat in mai toate tarile in numele Romaniei si nea facut sa ne simtim mandri pe 16 decembrie la ora 18 grupul va canta la Palatul National al Copiilor , intrarea este libera si vor avea invitati de peste hotare , va fi un spectacol pe cinste Hideti sa-i sustinem sa le aratam ca ne pasa , sunt copii nostri, puteti sa anuntati in scoli de spectacol va rog sa lasati anuntul aici pt ca nu are nimeni de castigat (bani) de pe urma lui si trebuie sa il vada cat mai multa lume , trebuie sa umplem sala -------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MACARIE Publicat Decembrie 13, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 13, 2011 mai fac un apel , am sa fac in fiecare zi pana vineri, sper sa nu deranjez pe nimeni fetita mea abia asteapta sa mearga , si-a ales si hainutele ;-)) ----------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Publicat Decembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2011 Multumim frumos pentru anunt ! Incercam sa ajungem ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCLAU Publicat Decembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2011 majoritatea membrilor vor fi la intalnirea DC pe 16,poate daca era in alta zi.... o seara buna MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MACARIE Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 da stiu de intalnire, poate totusi reusiti sa ajungeti spectacolul incepe la ora 19 dar in sala trebuie sa fi mult mai devreme pt a prinde loc, , ma cande-am ca 1 ora si apoi sa mergem la intalnire sau dupa intalnire....nu stiu , dar ar fi grozav sa-i susrinem -------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.