Mirrin Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 Nu am stiut cum sa numesc subiectul. S-a tot facut reclama pe un post TV despre un concurs de desene. Trebuia copilul sa deseneze o rochita si sa o incarce pe site! Fi-mea de o saptamana a desenat o rochita si ne pune sa o inscriem la concurs...insa pe net nu gasim nimic! Stie cineva ceava despre ce este vorba? Unde sa trimitem? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Ioana Postat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2011 Doar asta am gasit pe net: http://diolastilis.wordpress.com/2011/11/15/concurs-de-creatie-vestimentara-rochita-roz/ si azi e ultima zi in care poti trimite prin posta lucrarea fetei. Asta o fi? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3"> Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) , Filmulete id="green"> La Mare - sept '09 id="blue"> Poze din Egiptid="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 pe disneychannel.ro , de obicei acolo sunt aceste concursuri :-) _______________________________________________id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red"> [pegeam][pegeam] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 Ai gasit? Alexandra Maria 14.12.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 http://www.disney.ro/princess-competition/#/Acasa sper sa mearga linkul ! _______________________________________________id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red"> [pegeam][pegeam] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Ioana Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 Eu intelesesem ca fetita a desenat pe o rochita si am si gasit un concurs cu tema asta[:D]id="blue"> Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3"> Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) , Filmulete id="green"> La Mare - sept '09 id="blue"> Poze din Egiptid="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 Laura, nu te uiti destul pe disney :-))) tre` luate masuri :-) _______________________________________________id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red"> [pegeam][pegeam] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrin Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 Cred ca am visat noi, toata familia reclama respectiva! Mamagiuliei, acolo am trimis deja, s-a terminat concursul, acum a desenta alta rochita care "cu siguranta va castiga"! Asta daca gasim noi concursul :)! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Ioana Publicat Decembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2011 Daria chiar deloc pe disney, ca-s numai filme cu fitzosi si desene urate, foarte rar un desen clasic de-al lor. Inbox, sper sa gasesti concursul, nu cred ca v-ati imaginat[:D] o fi pe alt canal de tv, mai uita-te.id="blue"> Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3"> Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) , Filmulete id="green"> La Mare - sept '09 id="blue"> Poze din Egiptid="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Publicat Decembrie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2011 Si fii-mea m-a zapacit cu un concurs de genul asta. Ea zice ca a vazut pe Minimax reclama si ca trebuie trimise rochitele pana pe 21 decembrie. O sa incerc sa ma uit maine pe Minimax, sa vad daca ma luminez. Pe site la ei nu am gasit nimic. Mami de Miruna si de Vladutid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.