Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna ziua...de cand am un bebe de 1 an si 5 luni am avut tot felul de intrebari si nedumeriri...din fericire aici am gasit toate raspunsurile de care aveam nevoie...acum insa am o nedumerire mai mare sa zic asa...acum 5 zile am ajuns cu bebele meu la urgenta deshidratat,cu diaree si febra...am fost internati cu diagnosticul de enterocolita acuta cu rotavirus...a 2 a zii de la internare am fost mutati in alt salon...acolo era o fetita de 2 ani suspecta de scarlatina...lucru pe care l am aflat mai tarziu...copii s au jucat un pic...fetita mai tusea...nu langa bebele meu dar tusea...ne despartea u pat...de cand am iesit stau cu inima cat un purice si ma gandesc daca nu cumva si bebele meu a luat scarlatina...stau acum si astept sa treaca zilele si sper sa nu vad vreun semn...dar e posibil sa fii luat si el?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui cidem
o fetita de 2 ani suspecta de scarlatina...copii s au jucat un pic...fetita mai tusea...nu langa bebele meu dar tusea...ne despartea u pat...
align="right" id="quote2">
Daca era suspecta inseamna ca nu aveau rezultatele analizelor pt. un diagnostic sigur?
Daca avea streptococul betahemolitic: din pacate aveti sanse sa-l fi contactat. Aerul din incapere era contaminat. Poate sunteti norocosi si sa nu....

Fetita mea a luat la 2 ani acest streptococ de la un baietel. Nu l-am vazut tusind cat am stat in camera, nu mai mult de 10 minute. A fost suficient sa inspire o singura data si sa inhaleze streptococul.

Trebuie sa afli daca a facut fetita scarlatina. Stiu ca se da preventiv ospen timp de 10 zile.Vorbeste cu medicul de familie probabil ca va trimite sa faceti un exudat.

Baiatul meu a patit-o in vara cand a luat streptococul de la verisoara de-a lui.

Fetita a facut febra a doua zi dupa ce ne-am intalnit cu ea iar parintii din obisnuinta i-au dat antibiotic.Fetita a nu a mai facut scarlatina.LA noi primele semne au aparut la 3 zile de cand a luat contact cu streptococul.

Multa sanatate.

ali

Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...