Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna zua mamici,am si eu o temere privind sportul la varste fragede adica fiul meu de 9 luni,lam inscris la inot,pt o dezvoltare mai buna.dar cand vor incepe cursurile se va duce tatal ca mie mi se opreste respiratia numai cand ma gandesc,eu voi sta pe margine si ma voi uita.nu stiu cum va reactiona .cum au reactiona bebei vostrii,sau descurcat,ati vz beneficii la puii vostrii? Noua nea fost indicat ca o distractie pt bebe.asa va avea un apetit de mancare mai mare(acum e jale).un tonus mai bun.colectivitate si miscare. DAR EU NU STIU CUM VA REACTIONA SI MA TEM[flo]. SANATATE LA MAMI SI BEBEI[bibe] [pegeam]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc mamici de incurajari.eu miam dorit sa fc sportul asta de cand era in burtica...dar nu stiu de ce dintr-odata dupa ce ieri mia dat confirmarea de la centru mau luat gandurile. am vz deja sala de acolo piacinele si tot e perfect,dar sunt mama si am temeri . sanatate la bebei si mami [pegeam][pegeam]

Copiii australieni toti inoata de la 2-3 ani. Nu glumesc. Aici e nebunie cu inotul. De cand isi pot tine capul merg la inot. Ii baga cu capul pe sub apa de la 3 luni de cand incep cursurile. Cum am zis pe la 2-3 ani se descurca singuri in bazin. Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Si noi am fost de pe la 6 luni si l-au bagat direct la scufundari. E adevarat ca nici eu nu-l protejam acasa la baita si ii turnam apa si pe fata, astfel ca nu si-a pierdut instinctul de a-si tine respiratia. I-a facut bine, sunt sigura de asta si iubeste apa si acum la 5 ani la fel de mult. Cum zice JD il poti duce oricand (adica si iarna ca banuiesc ca-i faci si baie iarna), doar sa-l usuci bine dupa si sa astepti acea jumatate de ora sa i se inchida porii. Asteapta-te ca dupa piscina sa ise faca o foame de lup (noi asa pateam) asa ca sa ai la tine papica. [url="http://tabloute.blogspot.com"]tablouri pentru copii[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...