Marina Publicat Decembrie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2011 Ma omoara Rwanda asta, iar ne-a luat-o inainte :( http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/dec/01/corruption-index-2011-transparency-international Marina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Decembrie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2011 eu zic ca stam bine, langa Brazilia si Italia [:D] ete ca Rwanda e si in fata Cehiei. oare??? R Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Decembrie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2011 Citat:citat din mesajul lui roxanaz eu zic ca stam bine, langa Brazilia si Italia [:D] ete ca Rwanda e si in fata Cehiei. oare??? R nu prea cred ca e mai putina oruptie in Rwanda decat in Cehia. eu locuiesc in Praga de niste ani si nu am avut probleme cu asa ceva. exista mica coruptie in randul politistilor si a unor functionari publici dar nu este ceva de care lumea sa se loveasca frecvent. si in general imigrantii se lovesc de asa ceva. coruptia la nivel inalt este mai pe fata / vezi sazka, open card, etc. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 21+ [baietel] Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Postat Decembrie 20, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2011 Cel mai grav este tendinta de crestere a coruptie, si ea se coreleaza cu tendinta de deteriorare a democratiei, o deteriorare mai mare decat a altor tari, ceea ce face sa coboram in clasament de locul 50 in 2006, la locul 59 in 2011 [url="http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2011-12-16-10956833-0-democracy-index-final-dec-2011.pdf"]Hotnews - Democracy Index 2011 - Economist Intelligence Unit[/url] Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Imi aduce aminte de poanta: "Un ziar britanic a realizat un top cu cele mai corupte tari. Toti se asteptau ca Romania sa fie pe locul intai dar s-a clasat pe locul doi... Inevitabil s-au realizat cercetari in urma carora s-a descoperit ca Romania a dat mita pentru a nu fi prima." [:)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Cum? A crescut coruptia in regimul Basescu ???? [:-@] Nu pot sa cred!!! [8D] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Citat:citat din mesajul lui copiloi Cum? A crescut coruptia in regimul Basescu ???? [:-@] Nu pot sa cred!!! [8D] A crescut din cauza influentei coruptie globale si din UE. [:D] Romania nu putea evita influentele mondiale. Ati vazut ca si criza financiara ne-a afectat, desi la inceput puterea spunea ca pe noi ne ocoleste, pentu ca nu suntem foarte conecati la mediu de afaceri occidental. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Postat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2011 De remarcat ca tarile din Balcani sunt dupa cele din UE si inconjurate de tari din America Latina si Africa. Sunt tari din America Latina inaintea celor din balcani - (Chile, Uruguay). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch_dana Publicat Decembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 25, 2011 Eh... [url]http://www.hotnews.ro/stiri-international-11025450-presedintele-germaniei-christian-wulff-sub-tirul-opozitiei-pentru-credit-concedii-cantec.htm[/url] Nu e chiar Golden Blitz [:D], dar nici prea kosher nu e... Dana & [bb] Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Publicat Ianuarie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2012 eu am mai deschis un subiect pe aceasta tema. coruptia de la noi este inimaginabila. eu ma izbesc de ea in fiecare zi. aceasta inseamna ca nu ti se elibereaza certificate de urbanism/PUZ-uri/ autorizatii de construire fara spagi. ca sa obtin o hartie de la primaria generala, a trebuit sa dau spaga 200 euro. mai rau este ca nu ai unde reclama, ca se merge pana sus. este oribil, frustrarea este maxima. ca sa obtinem un PUZ de primaria generala, perfect in regula, parametri de urbanism minimi, a trebuit sa platim cateva zeci de mii de euro. ma opresc aici. ca sa nu mi se ridice tenisunea! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.