Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Coruptia in lume - clasament

Oaspete Marina

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
eu zic ca stam bine, langa Brazilia si Italia [:D] ete ca Rwanda e si in fata Cehiei. oare??? R
nu prea cred ca e mai putina oruptie in Rwanda decat in Cehia. eu locuiesc in Praga de niste ani si nu am avut probleme cu asa ceva. exista mica coruptie in randul politistilor si a unor functionari publici dar nu este ceva de care lumea sa se loveasca frecvent. si in general imigrantii se lovesc de asa ceva. coruptia la nivel inalt este mai pe fata / vezi sazka, open card, etc. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 21+ [baietel] Euan Tudor
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai grav este tendinta de crestere a coruptie, si ea se coreleaza cu tendinta de deteriorare a democratiei, o deteriorare mai mare decat a altor tari, ceea ce face sa coboram in clasament de locul 50 in 2006, la locul 59 in 2011 [url="http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2011-12-16-10956833-0-democracy-index-final-dec-2011.pdf"]Hotnews - Democracy Index 2011 - Economist Intelligence Unit[/url] Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Cum? A crescut coruptia in regimul Basescu ???? [:-@] Nu pot sa cred!!! [8D]
A crescut din cauza influentei coruptie globale si din UE. [:D] Romania nu putea evita influentele mondiale. Ati vazut ca si criza financiara ne-a afectat, desi la inceput puterea spunea ca pe noi ne ocoleste, pentu ca nu suntem foarte conecati la mediu de afaceri occidental. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

• 2 weeks later...
eu am mai deschis un subiect pe aceasta tema. coruptia de la noi este inimaginabila. eu ma izbesc de ea in fiecare zi. aceasta inseamna ca nu ti se elibereaza certificate de urbanism/PUZ-uri/ autorizatii de construire fara spagi. ca sa obtin o hartie de la primaria generala, a trebuit sa dau spaga 200 euro. mai rau este ca nu ai unde reclama, ca se merge pana sus. este oribil, frustrarea este maxima. ca sa obtinem un PUZ de primaria generala, perfect in regula, parametri de urbanism minimi, a trebuit sa platim cateva zeci de mii de euro. ma opresc aici. ca sa nu mi se ridice tenisunea!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...