Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Recommended Posts

[bis] [bis] [bis] [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta] Alice_Elena [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]BUN GASIT INTR-O NOUA ETAPA A VIETII IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!! [bis] [bis] [bis]
id="green"> id="size3">
[pool] A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI: id="brown"> 1 ... 188 id="size4"> [pool] APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI: id="brown"> 1 ... 175
id="size4">
[s] DELFINASI LA PRIMA ANIVERSAREid="brown">id="size4"> [s]
[pool]CLUBUL SCUTECELORid="brown">
"Delfinasi si delfinase, a trecut cu bine-un anAm crescut, vedeti voi bine, suntem tare nazdravaniInvatam si ne jucam, gata cu bebelusiaSuntem omuleti de-acum, incepe copilaria! id="red"> BUN VENIT IN CLUBUL SCUTECELOR! SA AVEM 3 ANI PLINI DE BUCURII, REALIZARI SI MULTE AMINTIRI MINUNATE! " (eladea2005)
34,33,32,31,30,29,28,27,26,25,24,23,22,21,20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
[surf] Delfinasi de IUNIE 2010 id="size4"> [surf]
09.06 - [bonjovi] id="maroon"> Andrei Ioan id="navy"> de racusor2010 id="green"> 16.06 - [bonjovi] id="maroon"> Radu Gabriel id="navy"> de tina_80 id="green"> 19.06 - [autoroz] id="maroon"> Hannah Isabela id="red"> de rodyka id="green"> + [autoroz] Anca-Maria(26.06.2001) id="red"> 23.06 - [bonjovi] id="maroon"> Matei Alexandru id="navy"> de tanti id="green"> + [bonjovi] Andrei (11.02.2006) id="navy"> 24.06 - [autoroz] id="maroon"> Maria Antonia id="red"> de giorgia23 id="green"> 24.06 - [autoroz] id="maroon"> Larisa Ioana id="red"> de ochidut id="green"> 24.06 - [bonjovi] id="maroon"> Filip id="navy"> de eladea2005 id="green"> + [bonjovi] Eric (09.12.2007) id="navy"> 24.06 - [bonjovi] id="maroon"> Theodor Mihai id="navy"> de Roxana_Theo id="green"> 25.06 - [autoroz] id="maroon"> Beatrice-Teodora id="red"> de crissy77 id="green">+ [autoroz] Elise-Stefania (3.12.2005) id="red"> 27.06 - [bonjovi] id="maroon"> Mihnea Damian id="navy"> de mov_79 id="green"> 29.06 - [bonjovi] id="maroon"> Sebastian Petru Andrei id="navy"> de lalala13 id="green"> 30.06 - [bonjovi] id="maroon"> Tudor Andrei id="navy"> de coteasca id="green">
[surf] Delfinasi de IULIE 2010 id="size4"> [surf]
03.07 - [autoroz] id="maroon"> Rebeca Stefania id="red"> de [gravi] adrianaBuc id="green"> (DPN 10.02.2012) 06.07 - [autoroz] id="maroon"> Carla Maria id="red"> si [bonjovi] Matteo Cristian id="navy"> de carla_2008 id="green"> 08.07 - [bonjovi] id="maroon"> Yanis Stefan id="navy"> de beluistef id="green"> + [autoroz] Luisa (23.07.2005) id="red"> si [autoroz] Beatrice (02.06.2003) id="red"> 08.07 - id="maroon"> [bonjovi] Matei Marius id="navy"> de ooana id="green"> 09.07 - id="maroon"> [bonjovi] Victor id="navy"> de ilinca79 id="green"> 11.07 - [bonjovi] id="maroon"> Andrei id="navy"> de imaya id="green"> 12.07 - id="maroon"> [autoroz] Daria-Cristina id="red"> de ramonasin id="green"> 13.07 - [autoroz] id="maroon"> Natalia id="red"> de Cris2010 id="green"> 13.07 - id="maroon"> [bonjovi] Bogdan Andrei id="navy"> de sorina_goga id="green"> 15.07 - id="maroon"> [autoroz] Letizia id="red"> de CarmenAlbu id="green"> 15.07 - [bonjovi] id="maroon"> Radu Gabriel id="navy"> de matusa77 id="green"> 16.07 - id="maroon"> [bonjovi] Mihai id="navy"> de Victo id="green"> + [bonjovi] Stefan (30.10.2007) id="navy"> 16.07 - [autoroz] id="maroon"> Tania Maria id="red"> de rubia id="green"> 17.07 - id="maroon"> [bonjovi] Vlad id="navy"> de crispro id="green"> 18.07 - [autoroz] id="maroon"> Sabina Maria id="red"> de ramo1901 id="green"> 20.07 - id="maroon"> [autoroz] Hanna id="red"> de [gravi]goldstück id="green"> (DPN 16.04.2012) 21.07 - id="maroon"> [bonjovi] Paul-Christian id="navy"> de btz_ovi id="green"> 22.07 - id="maroon"> [bonjovi] Matei Alexandru id="navy"> de bambi_bv id="green"> 22.07 - [bonjovi] id="maroon"> Nectarie id="navy"> de larissa_79 id="green"> + [autoroz] Alexia (13.07.2006) id="red"> 23.07 - id="maroon"> [bonjovi] Victor Andrei id="navy"> de bumblebee id="green"> 24.07 - [bonjovi] id="maroon"> Raul Ionut id="navy"> de paula_m id="green"> 25.07 - id="maroon"> [bonjovi] Filip id="navy"> de mya85 id="green"> 28.07 - id="maroon"> [autoroz] Riana Maria id="red"> de ciristina_serban id="green">+ [bonjovi] Razvan (23.11.2004) id="navy"> 28.07 - id="maroon"> [bonjovi] Vlad id="navy"> de ludmila_p85 id="green"> 30.07 - id="maroon"> [autoroz] Denisa Maria id="red"> de anca_vlad id="green">+ [bonjovi] Vlad-Mihail (05.11.2003) id="navy"> 31.07 - id="maroon"> [bonjovi] Bogdan Andrei id="navy"> de senty_mary id="green">
[surf] Delfinasi de AUGUST 2010 id="size4"> [surf]
01.08 - id="maroon"> [autoroz] Raisa id="red"> de [gravi] ramonavlas id="green">(DPN 24.07.2012) 02.08 - [autoroz] id="maroon"> Andra Maria id="red"> de Mycya id="green"> 02.08 - id="maroon"> [autoroz] Clara Maria id="red"> de miha13gina id="green">+ [bonjovi] Thomas(21.02.2008) id="navy"> 02.08 - [bonjovi] id="maroon"> Andre id="navy"> de stefania_97 id="green"> + [autoroz] Catarina (25.08.2007) id="red"> 03.08 - id="maroon"> [bonjovi] Alexandru Radu id="navy"> de nela_didea id="green"> 04.08 - id="maroon"> [autoroz] Sara Maria id="red"> de maurice id="green"> 04.08 - id="maroon"> [bonjovi] Sebastian Nicolaeid="navy"> de histaminaid="green"> 04.08 - id="maroon"> [autoroz] Bianca Maria id="red"> de [gravi] michelle1981 id="green">(DPN 05.08.2012) 05.08 - id="maroon"> [bonjovi] Tudor Constantin id="navy"> de [gravi] baby78 id="green">(DPN 22.08.2012) 05.08 - id="maroon"> [bonjovi] Denis Gabriel id="navy"> de princess id="green"> 06.08 - id="maroon"> [autoroz] Ariana id="red"> de bubster id="green"> 07.08 - [bonjovi] id="maroon"> Robert id="navy"> de enik83 id="green"> 09.08 - id="maroon"> [autoroz] Adina Stefania id="red"> de lauri_ca id="green"> + [bonjovi] Radu (11.09.2002) id="navy"> 10.08 - [bonjovi] id="maroon"> Sebastian id="navy"> si [bonjovi] Felix id="navy"> de Dragaica id="green"> 10.08 - id="maroon"> [bonjovi] Cristian Alexandru id="navy"> de [gravi]laurika1982 id="green">(DPN 19.08.2012) 10.08 - id="maroon"> [bonjovi] Raducu id="navy"> de pufescu id="green"> 10.08 - id="maroon"> [autoroz] Anastasia id="red"> de Catalina2307 id="green"> 10.08 - [autoroz] id="maroon"> Otilia Ioana id="red"> de bratafel id="green"> + [autoroz] Bianca Maria (10.06.2008) id="red"> 12.08 - id="maroon"> [bonjovi] Radu id="navy"> de puiutz_mic id="green"> 12.08 - id="maroon"> [bonjovi] Albert Simon id="navy"> de crissteo id="green"> + Teo 14.08 - id="maroon"> [autoroz] Iulia Alexandra id="red"> de Otiliav id="green"> + [autoroz] Ana Maria (18.12.2004), [autoroz] Elisa Andreea (09.12.2008) id="red"> 16.08 - id="maroon"> [bonjovi] Miguel id="navy"> de aelita id="green"> + [autoroz] Sofia (02.01.2007) id="red"> si [bonjovi] Andres (22.05.2008) id="navy"> 17.08 - id="maroon"> [bonjovi] Sasha id="navy"> de ainotna id="green"> + [bonjovi] Bogdan 17.08 - id="maroon"> [bonjovi] Victor Petru id="navy"> de katalina id="green"> + [bonjovi] Catalin (04.03.1998) id="navy"> si [bonjovi] Robert (13.04.2004) id="navy"> 18.08 - id="maroon"> [bonjovi] Antonito id="navy"> de palomina id="green"> 18.08 - id="maroon"> [bonjovi] David id="navy"> de bamboletta id="green"> + [autoroz] Antonia - Gabriela (01.11.2006) id="red"> 19.08 - id="maroon"> [autoroz] Iulia id="red"> de mousel id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Mara Nicolle id="red"> de [gravi] Alice_Elena id="green"> (DPN 27.12.2011) 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Medeea id="red"> de saddie id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Ioana Mariaid="red"> de shoshikaid="green"> + [bonjovi] Tudor David (30.12.2006) 21.08 - id="maroon"> [autoroz] Eva [bibe] id="red"> de Diana_Eva id="green">

Sfaturi utileid="size3">id="red">: muci, tuse, raguseala, febra, diaree, varsaturi, viermisori, alergii, bubite, idei meniuri, retete diverse
Link-uri utile: id="size3"> id="red"> Remedii homeopateRemedii homeopate - TUSECurbele active ale greutatii si inaltimii Grafice lunare de introducere a alimentelor in functie de varsta Crestere si dezvoltare bebe ( se da download la WHO Anthro for PC ; odata instalat accesati "Individual assessment" , "New child" , introduceti datele. Sa nu uitati sa dati "Selected child" - "Save changes" .) id="size1"> id="green">

[s] Sarbatoritii lunii DECEMBRIEid="red">id="size2"> [s]Elise-Stefaniaid="red"> (crissy77) - 3 dec.Dragaica - 7 dec.crissy77 - 8 dec.Eric id="blue"> (eladea2005) - 9 dec.Elisa id="red"> (Otiliav) - 9 dec.eladea2005 - 12 dec.miha13gina - 13 dec.ludmila_p85 - 15 dec.Alice_Elena - 18 dec.Ana id="red"> (Otiliav) - 18 dec.puiutz_mic - 19 dec.beluistef - 20 dec.matusa77 - 24 dec.paula_m - 26 dec.Otiliav - 30 dec.id="purple">-----id="beige">MIid="red">poze crispropoze Denisapoze Tinapoze Ochidutpoze adrianaBucpoze paula_m
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ce treaba buna... am pus mesaj la subiectul 33 cu link la 35, nu era inchis 33 cand am scris mesajul, acum l-au inchis si nu mai pot sterge[bang]. Asa ca la sub. 33 sunt 2 link-uri, unul catre 34 si altul catre 35[bang]

Cristina cu [zana] Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)id="red">

Buna dimineata

Intru la tanc sa aflu ca Michelle e insarcinata [pk][pk][pk] felicitari mami si sarcina usoara!!!

eu sunt deja cu capul si mintile in vacanta [:I] nu mai am chef de nimic, impachetez toata ziua cadouri cu ajutorul Mosului cel mic si cheltui bani [:-@][:-@][:-@]

Andrei e din ce in ce mai rau [:D] asa ca m-am apucat de citit Supernanny ca sa vad cum sa ma port cu el fara sa imi pierd rabdarea si mintile. adica el e super simpatic pana atinge pragul critic de oboseala (ce se intampla in fiecare seara dupa 8-8.30 [:I]) si cand nu ii faci pe plac.

deci pe lista pentru Mosu pentru mine este rabdare multa si sa nu imi mai pierd cumpatul cand aud tipete de la piticanie [:I]

in rest Andrei e din ce in ce mai simpaticut si stie foarte multe [:)] a invatat culorile, alearga mereu prin casa si vorbeste in limba lui [:D] e un scump!

si....a inceput sa faca mofturi la mancare [bang][bang] nu mai vrea sa manance mancarea de legume de la pranz, trebuie sa gasesc o solutie pentru asta. in rest mananca bine, dar la pranz se plange mereu bona ca nu mai mananca. si am vazut si eu in weekend...

eu am inceput de dimineata sa scriu, dar cum sunt cu mintea in vacanta am uitat sa trimit [:I][:I][:I] intre timp s-a si inchis capitolul [:D]

va pup!!!! [pup][pup]

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acumid="red">

matusa, atentie la Triderm. Se foloseste pe suprafta mica si doar 3-5 zile. Contine cortizon. Pentru iritatii de scutec, eu ii dau Rebecai cu apa termala de mai multe ori pe zi, apoi crema cat mai grasa si hidratanta. Repet asta la fiecare schimbare se scutec. Important e sa identifici, daca se poate, de la ce a aparut iitatie (ex: consum de citrice) si sa elimini pe cat posibil.

Mycya, poze n-am deloc cu burtik asta - in afara celor din Herastrau de acum cateva luni. Sunt cat un munte, burta e foarte mare, arat oribil asa ca nu am facut poze. Probabil ca la un moment dat o sa imi para rau, dar na! nu ma simt bine pozata.

Mamica de Rebeca Stefaniaid="red"> - 03.07.2010 si

32+ [gravired] cu [fetita]

Din sarcina cu Raisa, nu am nici macar o poza. Nu am vrut, nu mi-au placut niciodata femeile insarcinate[q]

No, din sarcina asta, am deja cateva poze, se pune?

Am lucrat si la semnatura, nu cred ca a iesit asa cum e la alte fete si as fi vrut.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Another baby is coming - DPN 24.07.2012

pai voi ce faceti aici? va mutati toate la alta odisee? [:D]

michelle, felicitari! ai mers blat, d-aia nu ai mai scris asa des in ultima vreme? [pup] sarcina usoara si bebe sanatos!

paula, mi s-a pus un nod in gat si mi s-a intarit burta instantaneu cand am citit msg tau. il pup pe raul sa se faca bine repede! si pe tine, asa, degeaba [:D]

Mami de [bibe] Mara Nicolle (20.08.2010) si [gravi] 36+ [baietel]

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas
Din sarcina cu Raisa, nu am nici macar o poza. Nu am vrut, nu mi-au placut niciodata femeile insarcinate[q]No, din sarcina asta, am deja cateva poze, se pune?Am lucrat si la semnatura, nu cred ca a iesit asa cum e la alte fete si as fi vrut.Mami fericita de Raisa - 01.08.2010Another baby is coming - DPN 24.07.2012
align="right" id="quote2">se pune , se pune [olala] semnatura...daca vrei sa iti pui o graviduta (emoticon) da copy pe el si ataseaza-l la semnatura . dar nu mai stiu cum sa faci cu spatiul ala care iti ramane dupa semnatura.uite...iti dau un ex. Mami fericita de [zana] Raisa - 01.08.2010 si [gravi] trece tu nr saptamanilor cu un + - DPN 24.07.2012

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...