MarianaPop Postat Decembrie 21, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2011 De ce am deschis subiectul asta? Ma uit in stanga “Sfatul batranelor” nu-i de mine, ma uit in dreapta “Tinere si nesabuite”, nici atat… si m-am hotarat “amazoane…”, parca e mai reprezentativ… Spunea cineva la un moment dat “Cu femeile de 40 de ani se intampla ceva... Daca in urma cu 100 de ani se pregateau pentru batranete, acum se simt ca la douazeci…” De ce nu ar fi asa? Eu una ma regasesc in cele spuse…La 40 de ani, femeile se intorc cu fata spre ele insele, nu este prea usor sa umpli golul din tine, dupa ani de atentie acordata exclusiv in exterior. Intrebarea: "Asta a fost tot? Ce o sa fac cu jumatatea de viata ramasa inainte?", provoaca neliniste, teama, ba chiar si panica. Problema cea mare este ca femeile nu au curaj sa-si recunoasca nemultumirile. Uneori nu gasesti nimic, cand te cauti pe tine la 40 de ani. E cam tarziu! E ca un salt in apa rece. Dar la 40 de ani, e vremea sa incercam sa ne placem, in primul rand, noua. Lectia pe care ne-o cere mijlocul vietii este sa ne cunoastem ca fiinte adulte, sa fim curioase ce se intampla cu noi, sa alungam plictiseala si nemultumirea si sa ne punem in mod decisiv intrebarea: "Ce mai vreau de la viata? Cine as vrea sa fiu?" Adevaratele, marile visuri incep abia la 40 de ani. Ma refer la visele care au o sansa de implinire si nu sunt doar simple metafore. Din pacate, barbatii nu vor sa recunoasca nici morti aceasta emancipare a femeii. Iar pedeapsa nu e usoara: cu cat esti mai puternica si mai sus, social si profesional, cu atat mai mult trebuie sa te pregatesti pentru singuratatea in doi. Barbatilor le plac femeile supuse. Dulci, dragalase, fade, adesea, dar cu zambetul lipit de obraz. Dar nu mai e timp pentru dulcegarii…e timp pentru schimbare in mai bine… Nu mi-a fost niciodata “rusine” sa-mi spun varsta poate si din cauza asta am reusit sa trec usor peste pragul de 40…… _______________________________________________________ [cubrad] [pegeam][pegeam] [cor] Mariana, mamica de [autoroz] Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 spune repede ce barbat te-a suparat:) Marina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianaPop Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Citat:citat din mesajul lui Marina spune repede ce barbat te-a suparat:) Marina Sa spun...sa nu spun [indecis]. Nu m-a suparat cineva anume [:D]. Am lansat doar o provocare celor de varsta mea [:-@]. Astept pdv-ul lor, poate pentru o reteta perfecta pentru anii ce vor urma. Privesc prea departe [8D]? _______________________________________________________ [cubrad] [pegeam][pegeam] [cor] Mariana, mamica de [autoroz] Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianaPop Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Btw, dc l-ati mutat de la "Generale" [8D]? Mi-a luat ceva timp sa "umblu" dupa el [alcool]. Nu ma asteptam sa-l gasesc la Femina INTIM [:D]. [;)] _______________________________________________________ [cubrad] [pegeam][pegeam] [cor] Mariana, mamica de [autoroz] Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corap Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Citat:citat din mesajul lui MarianaPop De ce am deschis subiectul asta? Ma uit in stanga “Sfatul batranelor” nu-i de mine, ma uit in dreapta “Tinere si nesabuite”, ai omis faptul ca si la sfatul batranelor, si la tinere si nesabuite combat aceiasi useri (fara varsta [:D]). eh, cand eram mica, persoanele de 40 de ani mi se pareau batrane raaaaaaaau. acu' mi se par doar persoane de 40 de ani [:D]. varsta e, pana la urma, o stare de spirit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Prima data m-am gandit ca l-ai suparat pe Marius si te-a executat la femina intim[:D], dar a fost Laura care e pe la 30 si cred ca i se pare desueta problema[:)] Io'st in prag de 40, nu am vise noi incepute dar le continuu cu sarg pe alea de la 20-30. Nu am nici probleme cum ma percep barbatiii poate pt ca am un sot extrem de modern care ma sustine in toate damblalele mele, in general nu percep in nici un fel 40, ma simt bine in pielea mea si atat. Dar ma simteam bine si la 30 sa fiu sincera. Marina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianaPop Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Citat:citat din mesajul lui corap ai omis faptul ca si la sfatul batranelor, si la tinere si nesabuite combat aceiasi useri (fara varsta [:D]). [doh] Am ramas disciplinata ca la scoala, stau numai in banca mea [:-@]. Parol ca nu mi-am dat seama de useri...[pup] Citat:eh, cand eram mica, persoanele de 40 de ani mi se pareau batrane raaaaaaaau. acu' mi se par doar persoane de 40 de ani [:D]. varsta e, pana la urma, o stare de spirit. Idem si la fel. Acum fiind in "tema" parca nu sunt ai mei [alcool]. Ce mai...in suflet de-a pururi tanara ! _______________________________________________________ [cubrad] [pegeam][pegeam] [cor] Mariana, mamica de [autoroz] Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Pai m=am gandit ca se vorbeste de femei la o anumita varsta si ca aici ar fi mai potrivit. Ar fi trebuit sa primesti un mail ca s=a mutat subiectul [url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&view=gallery&show=current"] Am marfa la bazar umanitar DC [/url] Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871"]Cugetari gemene[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878"]Poveste cu shtrumphi [/url] 'Cos what I feel is the only truth for me Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 pai poate ne interesa si parerea barbatilor, asa nu o sa intre la femina intim nici unul, nu ca ar fi prea multi pe DC[:D] Marina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cleo78 Postat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2011 Citat:citat din mesajul lui MarianaPop Barbatilor le plac femeile supuse. Dulci, dragalase, fade, adesea, dar cu zambetul lipit de obraz. Dar nu mai e timp pentru dulcegarii…e timp pentru schimbare in mai bine… _______________________________________________________ [cubrad] [pegeam][pegeam] [cor] Mariana, mamica de [autoroz] Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** glumesti? La 40 ani ai remarcat asta? Apai, la cei 22 ai mei sufletesti, (in buletin ceva mai mult, dar nu spunem,da?), eu consider ca fac tot ce vrea muschiul meu. Nu sunt nici fada, zambitoare si dulceaga(asa cred), inca imi place sa musc de fund pe unii. Mai ales pe aia masculini. Whatever, in ultimii ani am inceput sa ma descoper. Si sa ma iubesc asa cum sunt. Mai ca mi-as face o statuie, dar cum la dalta si piatra nu sunt talentata ... whatever, cred ca in ultimii ani mi-am trasat ceva hobby-uri pe care sper ca in timp sa le pot dezvolta. Cu siguranta ca vor fi multe ce le voi abandona la fel cum le-am abordat, dar ma apuc io de ele [:D]. [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2"]Victoria (des.1)[/url], fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.