Administrators desprecopii Publicat Decembrie 21, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Ca in fiecare an, continuam traditia. Va asteptam cu nominalizari si motivatii pentru Cei mai iubiti la Desprecopii. Voi reveni si eu cu gandirile si impresiile mele. [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2011 Ma grabesc sa spun ceva si de bine ca tocmai am postat la zmeura si mi-e teama sa nu ma ajuna blestemele 1. Categoria "useri care merita cititi oriunde ar posta" - Rufus, RuxiJ, Ocebine, Iulianm, AB_AC 2. Categoria "simtul fin al umorului" = Tanti Zavaidoc 3. Categoria "simpatica fara sa vrea" = mianna 4. Categoria "frumoasa de la clubul de citit" - prietena lui Corap care are aceleai gusturi ca si mine in domeniului literaturii comerciale pentru amatori. 5. Premiul cel mare o sa i-l dau anul asta lui ... RUFUS [flo] - pentru ca nu am gasit aproape niciodata in mesajele lui un motiv sa il contrazic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 O s-o nominalizez pe iulianm, care desi de multe ori pare nesuferita si cu aere de superioritate, este foarte bine informata si eu personal am invatat multe de la ea despre America in general! gusta, care a realizat anul asta o extraordinara campanie umanitara! cricor, alinuk,mamagiuliei si toate fetele care s-au ocupat de campania "Ajutoarele lui Mos Craciun" sa va dea Dumnezeu tot binele din lume pentru bucuria pe care ati adus-o copiilor care au nevoie! "La vita e bella" Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuelacrina Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Rufus ! [flo] - are o vorba buna si inteleapta in orice subiect ! ... de la pisici pana la tehnici de autoaparare ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2011 TOATE ajutoarele lui Mos Craciun! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 ciudat ca mare parte din nominalizate aici is si la zmeurica abonate. asa ca nominalizez: IuliaNM, Ruxij si Ana Stroe! si da, nominalizarile sunt super subiective, respectivele imi sunt prietene dragi![flo] Emma Aida e inger[ruga] Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catod Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 O nominalizez si eu pe Gustaid="red">, pt.ca s-a ''mutat'' cu tot cu bagaje in tara zambetelor de copii si a portocalelor. A fost intr-adevar minunata la Campania de Mos Nicolae!!! _________________________ Cami si [copil] Mihnea [pegeam][pegeam] _________________________ "Nu merge in spatele meu,s-ar putea sa nu conduc.Nu merge in fata mea,s-ar putea sa nu te urmez.Mergi langa mine si fii prietenul meu" ( Albert Camus) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2011 Tanti Zavaidoc pt umor, Laura25, Fomalhauti pt maturitate si bunatate. lali--e o placere sa o citesc. LadyJ, o felina aristocrata [8D] **Fur is for petting*** http://accesoriisihaine.blogspot.com http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2011 toate fetele de la Umanitare toate fetele care au donat/ajutat/coletarit fetele iubite din grupul iulie/august 2004 [flo] Mirela si Florin pt tot [flo] Marius pt ca e MoshCraciun toti cei care s-au gandit la Giulia mea in acest an _______________________________________________id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red"> [pegeam][pegeam] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 Rufus, Marius, Viviana[flo] Grupul de la Umanitare[flo] BAZAR UMANITAR Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.