mihaela_80 Publicat Decembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2011 Fata mea incepe scoala in septembrie 2012 dar as vrea sa-i cumpar deja un birou si un scaun, deja deseneaza mult, bricoleaza de una singura, etc. Am tot vazut in ultimul timp tot felul de nave spatiale (unele de 800-900 de euro), cu tablie care se inclina, picioare metalice cu n optiuni, etc. Habar nu am ce ar trebui sa cumpar - reglarea inaltimii odata cu dezvoltarea copilului ma gandesc ca se face din scaun, nu? tablia inclinata ajuta la ceva? parca aveam la scoala intr-un an banci inclinate, nu mai stiu daca erau bune sau nu. apoi - scaun cu rotile, sa se fatzaie pe ele, sau fix? Ma puteti ajuta cu cateva sugestii? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 Citat:citat din mesajul lui mihaela_80 Fata mea incepe scoala in septembrie 2012 dar as vrea sa-i cumpar deja un birou si un scaun, deja deseneaza mult, bricoleaza de una singura, etc. Am tot vazut in ultimul timp tot felul de nave spatiale (unele de 800-900 de euro), cu tablie care se inclina, picioare metalice cu n optiuni, etc. Habar nu am ce ar trebui sa cumpar - reglarea inaltimii odata cu dezvoltarea copilului ma gandesc ca se face din scaun, nu? tablia inclinata ajuta la ceva? parca aveam la scoala intr-un an banci inclinate, nu mai stiu daca erau bune sau nu. apoi - scaun cu rotile, sa se fatzaie pe ele, sau fix? Ma puteti ajuta cu cateva sugestii? a mai fost un subiect cu numele asta. oricum treb sa te gindesti ca pe biroul inclinat nu poate sa faca lucru manual. depinde si de copil, daca e mai grijuliu cu lucrurile sau nu. cred ca vei plinge dupa bani daca cumperi unul scump si il strica (zgirie,inteapa...)dupa 3 luni. eu nu as da atitia bani pt un birou la copil. daca ai covor e ok scaun cu rotile, daca ai parchet treb grija ca poate aluneca cu el. michelle Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_80 Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 michelle- n-am nicio intentie sa dau atatia bani, ma miram numai ca poate un birou sa coste asa mult si ma intrebam ce caracteristici sunt cu adevarat utile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 Eu i-am facut de comanda un birou mare (din pal, ieftin [:D]) cu dulapior cu sertare si dedesubt are masuta aceea glisanta pt tastatura (cand va fi cazul, deocamdata calculatorul nu e in camera copiilor). Initial am pus un scaun ergonomic, cu rotile dar se fatatia stanga-dreapta si scria urat. Problema nu sunt rotile ci faptul ca aceste scaune se rotesc stanga/dreapta. Daca ar exista scaune doar cu roti dar fara posibilitate de rotire ar fi perfect. Pana la urma am ajuns la varianta de scaun fix. Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corap Postat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2011 depinde. pentru stangaci este de un real ajutor inclinarea mesei - pentru dreptaci nu pare a fi la fel de importanta. eu cred ca e esential* ca: -biroul sa fie suficient de mare (si lungime, si latime) ca sa poata tine materialul documentar si/sau bricolelile -scaunul ajustabil pe inaltime (si, in cazul in care are spatar, ajustabil si la spatar), musai cu rotile (altfel au tendinta de a face balans pe picioarele din spate ale scaunului) si musai pus pe o suprafata aderenta (ca sa nu faca curse cu el) -cu o lampa suficient de luminoasa si ajustabila, plasata in partea potrivita -marginile biroului sa nu fie taioase -eventual biroul sa aiba o bara pt picioare, e utila cat sunt mici pentru a nu-si balangani picioarele in gol. edit: si sa-i placa copilului, evident [:D], ca daca nu-i place, n-o sa-l vezi prea des la birou *eu researchu' l-am facut pentru copii stangaci, inalti si cu pb. de tinuta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_80 Publicat Decembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2011 super idei, multumesc - ea e intr-adevar stangace si are tendinta sa se batzaie pe scaun si sa se incline cu tot cu el. asa ca scaun cu rotile pe suprafata aspra cred ca e cea mai buna solutie. sunt si scaune cu rotile care se blocheaza (la ikea parca am vazut), ii caut din ala. si eu as vrea ceva cu sertare sub tablie, cele f moderne si scumpe de care ziceam mi se par o pierdere de spatiu, daca nu-si poate pune caietele acolo trebuie sa ii reduc spatiul de joaca din camera cu inca un dulap. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.