Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

despre 'badiguarzi vs. mamici'

Recommended Posts

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mama e cea mai fraiera daca nu se duce la IML, nu isi scoate cerificat si nu da in judecata individu'

Acum faptul ca si ea a dat nu ii face nici o cinste si nu are nici o scuza.

Am trecut prin 2 copii, multe Sensiblue si alte farmacii, sincer mereu am fost tratata cu politete si respect.

Marinaid="Arial">id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

Urat ce a facut bodyguard-ul, dar urat si ce a facut acea mamica. Te imbranceste cineva, cand esti cu copilul iti mai musti si limba, ca doar nu vrei o reactie de genul asta, sau nici macar verbal violenta de fata cu copilul. Sa sari la bataie, sa-l palia o pauzasti, mi se pare ne-scuzabil. Chestia cu lauzia, nu e decat o scuza. Si eu am fost lauza, dar nicidecum nu am sarit sa palmu.ie.sc lumea ca m-a imbrancit. Ea trebuia sa-i spuna multumesc ca i-a deschis usa, sa-l injure in gand ca a imbrancit-o si era end of story. Nici el nu are scuza ca i-a dat un pumn, nici nu spun ca ea a meritat, dar poate de-acum se uita de 2 ori pe cine palmu.ies.te. Toti avem pretentia sa se gandeasca altii "Vai, e cu copilul." Poate ar trebui sa ne gandim noi intai "Vai, sunt cu copilul! Hai sa nu incep ceva ce se poate termina urat."

My 2 cents!

Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008

VICTORIA

Acute Lymphoblastic Leukemiaid="orange">

Povestea e super siropoasa, cica lauza cu copil de 3 luni [:I]. Sunt sigura ca tipul a fost nepoliticos dar ea a sarit prima la bataie. Ceva imi spune ca mamica nu e chiar la 'prima abatere', nu e chiar asa usor sa sari sa lovesti pe cineva daca esti de felul tau o persoana calma si politicoasa. Faptul ca era cu copilul, cu atat mai mult trebuia sa ignore grosolania si sa nu se puna pe ea si pe copil in pericol. Tipul e si el cu creierii electrocutati, chiar daca mama i-a dat o palma trebuia sa fie capabil sa se abtina si sa nu o lovesca. Oricum, rusine mare pentru amandoi.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b
E tare asta cu lauza si copilul de 3 luni. Trebuia sa mai adauge ca-i si mama singura, discriminata, sensibila, bolnava, delicata etc ca sa smulga mai multe emotii. Si exprimarea "ca-i dau una peste bot" mi se pare de mahala, la fel ca si intamplarea.
align="right" id="quote2">De acord!Dar cine e simona tache,scuzatzi-mi ignorantza[:D]si de ce blogul ei e unul reprezentativ,demn de subiect pe dC?Danahandarbeit

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Dar cine e simona tache,scuzatzi-mi ignorantza[:D]si de ce blogul ei e unul reprezentativ,demn de subiect pe dC?
align="right" id="quote2">Cine e simona tache ( mi-a placut lipsa majusculelor, desi e dreptul fiecarui nume propriu de a le primi din oficiu, chiar daca personalitatea e de ...minuscule)...o fi chiar cea care a intrat special pe DC pentru a pune linkul cu pricina. [:D] Greu mi-e sa cred ca cineva din diaspora sufera, inca din primul mesaj pe forum, pentru soarta mamicilor abuzate de bodyguarzi in farmaciile sensiblu din Romania. [:-@] In alta ordine de idei, bataioasa ( atat la propriu, cat si la figurat) firava lauza, cu pruncul dupa ea, blocata in farmacie... La cei 177 cm ai mei si niscai mai mult de 50-60 kg ( ca nu-s Claudia Schiffer,off), tot n-as fi avut curajul sa intind palma spre un barbat angajat pe post de bodyguard, unde te ia dupa kg de muschi, nu dupa cel de sinapse active [bang].

id="red">Mie imi place dramatismul povestii:

"Cum se caznea ea acolo, s-a trezit ca a venit bodyguardul, a îmbrâncit-o de lânga carut, apoi s-a întins sa deschida el usa"

Ce este asa dificil de deschis o usa chiar daca esti cu carut.

Dupa ce te imbrinceste cineva nu cred ca e cazul sa-i pui mina pe umar

"Socata si tremurând, s-a apropiat de el, i-a pus mâna pe uma si l-a întrebat: “Ce faci, domnule, de ce ma îmbrâncesti?”."

Iar faza cea mai tere este:

"Raspunsul a fost o noua îmbrânceala de data asta si mai puternica de era femeia sa cada cu cracii-n susid="red">id="size2">, peste rafturile din farmacie"

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...