Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Impresii despre cadouri - editia 2011

Recommended Posts

Anul trecut, mamagiuliei a fost cea care a deschis un astfel de subiect. Mie mi s-a parut frumos.

Scriu eu prima, desi mai avem de primit o tura de cadouri. Deocamdata suntem la mama.

Cadoul de Mos Craciun, din partea noastra si a bunicilor, a constat din:

- un ponei My Little Pony original, cu caleasca

- un alt ponei My Little Pony original, cu cateva accesorii mici

- o papusica-zana in stil Barbie, dar mai draguta la fatza, nu asa comerciala, cu aripioare si accesorii

- o papusica Steffi, cu hainute si abtibilduri Hello Kitty

Toate au fost f. apreciate, asta a scris ea in scrisoarea pentru Mosu', ma bucur ca i le-am gasit pe toate, si la un pret rezonabil, sunt asezate la loc de cinste in patutul ei, mai bine doarme ea mai stramtorata decat sa renunte la ele. [:D]

Se vede diferenta de calitate intre Pony original si imitatii. Avem si imitatii, materialul din care sunt facute este mai dur si nu s-a acordat chiar asa mare atentie finisajului, parul nu este la fel de moale.

Voi?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">

Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">

Lucrusoare de vanzare...id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Anul acesta Mosul ne-a adus un

-cub educativ Magic Blue ,

-un camion cu masina turbo touch de la Chicco

-o motocicleta turbo touch de la Chicco

-cateva plusuri , un titirez si cam atat . Pot sa spun ca , calitatea este buna chiar daca o parte din jucarii sunt fabricate afara . Cred ca doar motocicleta e fabricata in Italia si plusurile , titirezul in Germania si restul nu stiu, cred ca prin China .

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari

La noi a venit de trei ori mosul..odata acasa,odata la bunica si odata la nana...acasa a primit pana la urma

-mazgalici fara murdarici

-glob pamantesc vtech

-suflarici magic..o chestie cu tuburi si sabloane prin care face diverse decoratiuni

-play doh fabrica..plus rezerve

laptop spiderman

-la bunica o carte superba de povesti ca o poseta

-un bebe care merge de-a busilea

-papusa vorbitoare...

-inca o papusa"masha" superba,,,,

-de la nana un suport ikea pt.jucatii si o camera foto.

Pe laptop tine lectii la papusi....casa e decorata....fericire mare.

A,si a mai primit si o casuta de aia cat sa aiba loc in ea,si n set caciula cu fular.....mov,o pereche de ghete imblanite....

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Cadourile de anul acesta, o mare parte din ele, au sosit de la adevarate MoshCraciunite carora le multumesc frumos[asia]:

cea mai apreciata este chitara, nu credeam ca fi`mea va fi atat de mandra sa aiba chitara ei si husa bengoasa - merita investitia la cat de purtata va fi [cri]

locul 2 e aparatul foto [foto] , mai greu stau eu cu tehnica

locul 3 cu brio tubul si accesoriile de pictura [pk] -aici mentionez ca-mi fac griji cu tubul ca se deschide destul de rapid, drept urmare acolo va sta doar blocul de desen care nu are cum pica, restul merg in gentuta

la egalitate cu chitara e tutu-ul mooov pe care abia l-am scos sa nu-l porceasca [zana]

papusa cumparata la pret rezonabil - care face pipi - kk n-a reusit sa faca, o fi constipata, este si ea apreciata, sunt curioasa cat va dura iubirea de bb [bibe]; este o papusa destul de draguta - e marca BabyBorn

ne-am jucat deja cateva ture si cu turnul instabil, nu ma pricep deloc se pare [:I] insa sigur va fi folosit cu mult spor la reuniunile copiilor [pk] - recomand jocul, este Jenga de la McDonalds, poate asa il stiti [:)]

cartile [cit] si-au ocupat locul in fata pt a fi citite, aseara au fost toate rasfoite

Am avut un Craciun deosebit, nici in visele mele nu speram sa fie atat de bogat, le multumesc inca o data tuturor celor care s-au gandit la Giulia mea ![flo]

Mos Craciun a fost tare inspirat, numai cdouri frumoase si utile a adus [:)] dar este mai simplu avand copil mai mare [:)]

Vreau sa intreb daca a cumparat cineva la copila MyLifeid="black"> ... a fost tare cerut. Ce parere aveti ? Merita banutii ?

_______________________________________________id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red">

[pegeam][aho][pegeam]

*De Mazgalici suntem si noi f incantate, desi l-am luat pe ultima suta de metri fara prea mari sperante.

*Gelarti setul mare - foarte incantata fii-mea de el, dar ca un minus, are doar vreo 6 modele de colorat...eu l-am luat pe cel mare in ideea ca are cele mai multe aptibilduri...de unde? E mai scump si mai mare pt ca este setul de baza, cu cutiuta. Este altul mai mic si mult mai ieftin, care e un fel de refill, si are mult mai multe modele de colorat, pe care trb sa il iau acum.[bang]

*Vrejul fermecat - f ieftin si f misto. Sper sa rasara. Am mai avut un set cu floarea soarelui...si e super!

*Papusa Rapunzel cu perie cantatoare...o porcarie. F scumpa, si tare prost lucrata...papusile facute de aceeasi firma, aceeasi calitate le-am luat cu 15 lei, asta a fost 70 doar pt peria aia cu baterii care canta cand o apesi.

*Puppy in My Pocket - casuta printesei Amy...un plastic ordinar cu autocolate lipite pe el. Atat.

Cam astea sunt impresiile pe anul asta.

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="purple">

La noi cele mai apreciate daruri au fost un robot din piese care se demonteaza si se recompune in doua trei feluri si care a costat 7 lei si o papusa Stefania de 8 lei. Pe locul doi au fost titirezii beyblade si caruciorul medical cu tot felul de accesorii si instrumentar medical. Si probabil cand vom avea loc si timp sa montam si consola wii o sa fie si asta apreciata, deocamdata e pe ultimul loc [:D]

Obiective Realisteid="orange">

Androix Bijouxid="red">

Niste copii si toti copiii! [;)]

Micky Povestitorul este bestial, a avut mare mare succes!

O masinuta cu Minnie, apreciata si ea!

Doua puzzle-uri de la Melissa &Doug, lucram la ele!

Si doua plusuri Micky si Minnie si un bebe de 2+ ii plac si alea.

A meritat Micky si banii si alergatura!

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Cand am intrebat-o pe Victoria ce vrea sa-i aduca mosul a zis ca orice vrea el; asa ca a fost mai usor.

A primit:

un carucior ptr. papusi de la Esprit;

un joc Kinnect cu 2 jocuri;

o papusa care danseaza;

un truck cu telecomanda; (albastru, ca al lui Daddy [:D])

pian (clape ca orga, dar si cu sunete de pian);

harta lumii cu diverse informatii de la Cars;

bord magnetic;

iggle piggle (din Night garden);

joc cu Dora ptr. DSi;

De la bunica-sa primeste un:

leapster explorer;

camera reala ptr. copii.

De la nasi a primit:

un set de creioane colorate, acuarele, carioci, etc.;

un pulover cu pantaloni;

si nu mai stiu... [:I]

de la 2 tanti de la servici de la Daddy:

o papusa barbie veterinar cu un pony cu piciorul bandajat;

2 papusi gemene

Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008

VICTORIA

Acute Lymphoblastic Leukemiaid="orange">

din ce citesc pe aici...cred ca suntem cu cele mai putine cadouri si cele mai... cuminti.

pai daca cumparam atatea...sigur nu mai aveam loc in casa, pt ca si pe parcursul anului cumparam multe.

oricum, eu incerc sa ii filtrez putin jucariile pt ca de cele mai multe ori sunt niste porcarii. incerc sa il duc spre latura Lego si chiar ii place, carti (si astea au succes insa sa fie cu desene frumoase) si jocuri de familie. primeste si masinute, etc ce vrea el, insa de cele luate de Mosh Nicolae ,strict dupa dorintele lui, au fost abandonate dupa cateva zile (cu indulgenta).

Gogosel, sa-ti spun ca la noi in casa e cursa cu obstacole? [:D] Cel mai de succes a fost caruciorul ptr. papusi, desi e al 4-lea pe care il avem in casa [:D]

Presupun ca si aparatul foto o sa aiba succes cand vine soacra-mea sa i-l dea (la cina).

Kinnect-ul a avut maaaaaaare succes la mami si daddy [:D] am sarit amandoi ca narozii, am jucat, am concurat care aduna mai multe puncte, Victoria statea pe couch si ne incuraja si apoi radea de noi.[:D]

Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008

VICTORIA

Acute Lymphoblastic Leukemiaid="orange">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...