Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Purtatoarele de sterilet! Ajutor!

Recommended Posts

Buna,

Am nevoie de un sfat de la purtatoarele de sterilet

Am doi copii si de curand mi-am montat sterilet cu cupru. Dupa montare am primit indicatie de la Dr. sa nu am contact 10 zile. Dupa 8 zile am hgotarat cu sotul sa il probam[xinpat].

Acum, dupa atata timp in care am utilizat preze si am tinut calendarul, am mustrari de constiinta , mai ales ca s-a intamplat in a 13-a si a 14-a zi.Eu ma gandesc la pastila de a doua zi... oare sa fie nevoie?

Credeti ca am fost protejata sau poate aparea o sarcina nedorita? (am deja doi copii, cea mai mica are doar 10 luni)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Buna!

Mie nu mi-a spus doctorul sa fac pauza 10 zile desi citisem de asa ceva. Asa ca nu am asteptat chiar 10 zile ci undeva sub o saptamana.

Nu cred ca pauza este indicata intrucat nu este el eficient de la montare ci din cauza ca este un dispozitiv nou in corp si se urmareste reactia corpului la el. Este doar ceea ce cred eu, nu o parere avizata.[:I]

Sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui simona_27
Buna,Am nevoie de un sfat de la purtatoarele de steriletAm doi copii si de curand mi-am montat sterilet cu cupru. Dupa montare am primit indicatie de la Dr. sa nu am contact 10 zile. Dupa 8 zile am hgotarat cu sotul sa il probam[xinpat]. Acum, dupa atata timp in care am utilizat preze si am tinut calendarul, am mustrari de constiinta , mai ales ca s-a intamplat in a 13-a si a 14-a zi.Eu ma gandesc la pastila de a doua zi... oare sa fie nevoie?Credeti ca am fost protejata sau poate aparea o sarcina nedorita? (am deja doi copii, cea mai mica are doar 10 luni)
align="right" id="quote2">din ce stiu eu, steriletul ofera preotectie din momentul montarii. Mie nu mi-a zis 10 zile pauza, dar din ce citisem, aceasta pauza se recomanda pt protejarea organelor sexuale - montarea steriletului impunand o fortzare a colului etc.vb cu dr-ul, el stie ce sterilet ti-a montat etc.
Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! id="Comic Sans MS">id="size1">
id="right">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...