alice2004 Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 Sint fericita posesoare a unui premiu oferit de Romtelecom, pentru constiinciozitatea cu care mi-am platit facturile [:D]si pentru ca abonamentul meu are o oarece vechime !! Ca sa fiu mai exacta - iaca-ta cum au decurs "ostilitatile"! Suna telefonul fix - raspund, desi ma pregateam sa plec, banuiam ca e mama ! La celalalt capat al firului o voce amabila ma anunta ca sint cistigatoarea unui premiu de fidelitate de 10.000 euro, eu, alaturi de inca doi cetateni !! Oau, imi spun, dar cita darnicie din partea romtelecomului acum la final de an ... cer detalii si vocea amabila continua ... ca am o vechime considerabila de cind folosesc serviciile telefoniei fixe, ca mi-am platit constiincios facturile (imi spun in gind ca ar trebui sa mai verifice inca o data acest aspect, ca nu prea era asa ), ca BRD-ul a fost foarte amabila si a acceptat sa deschida trei conturi in care sa se verse cistigurile noastre, ale celor 3 fericiti ... abia acum, dupa vreo cinci minute de sweet talking mi se cere numele (ca sa se poata verifica in baza de date ca eu sint cu adevarat posesoarea abonamentului de drept , daca am un telefon mobil si care este numarul exact ... si ... suprizaaaaa, trebuie sa platesc prin western union suma modica de 300 lei care reprezinta taxe de transfer ale premiului in contul meu de BRD care ma asteapta cu drag si dor !! Sint intrebata daca am in posesie ACUM acesti 300 de lei, confirm - asadar sint indrumata sa ma indrept catre cea mai apropiata locatie de unde pot face transferul Western Union pe numele doamnei PETTERFY EVA MARIA din Bucuresti !! Si voi fi sunata imediatamente sa confirm tranzactia si apoi voi intra in posesia premiului !! Stiu ca au mai fost cazuri din acestea - de incercare de fraudare, imi amintesc renumitul caz al masinilor de cusut Singer, acum vad ca au trecut la Romtelecom si BRD !! Mi s-a cerut stricta confidentialitate pentru securitatea mea personala ... dar am ales sa fac cunoscuta povestea aici, in speranta ca nu vor fi persoane care sa fie convinse ca sint chiar cistigatoare !! Sotul meu m-a intrebat de ce nu am inchis telefonul de la bun inceput, pai asa sint eu, cu bun simt, plus ca am dorit sa am toate datele, altfel cum as fi putut povesti intreaga tarasenie ??[8D] De adresat autoritatilor nu stiu daca o pot face, la urma urmei e doar o convorbire telefonica, am numarul de unde am fost sunata - mi-a ramas in mobil, dar nu cred ca politia poate face ceva fara alte probe ![xx(] Asadar, aveti grija ![flo] Alice si Andrei "Seen it all. Done it all. Can't remember most of it" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 haha, eu as suna sa intreb daca a primit banii de la mine si i-as teroriza cu telefoanele. Just 4 fun. Bineinteles as merge si la politie si la Romtelecom. **Fur is for petting*** http://accesoriisihaine.blogspot.com http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 Bine ai facut ca ai scris. Uneori ajuta! Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 27, 2011 Poti suna la compania de telefonie care are numarul respectiv si sa faci o sesizare (la telefon e suficient). Compania va face cercetari si va inchide numarul de pe care s-a sunat la tine. Mai multe poti face doar daca faci sesizare la politie (adica sa si depisteze cine e in spatele numarului). Si felicitari pentru castig!! Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diuta_20 Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 Felicitari pentru faptul ca nu te-ai lasat pacalita si multumim ca ne impartasesti experienta! Eu te sfatuiesc sa mergi la politie,ai un nume,ai un numar de telefon,cu siguranta ai destule detalii. Sunt multi oameni,mai ales batrani,care cred in aceste castiguri si sunt pacaliti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogonici1977 Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 si eu primit astfel de telefoane, dar eu mam prins de tarasenie si teapa, si iam luat la intrebari, ancheta si deja individa a dat in balbaiala.... cea mai fericita mami de printesa http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kariguld Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 pai si nu faci cinste cu o bere? ce de excroci pe lumea asta[:-@] Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!id="Verdana">id="red">id="size3">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianna Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 Citat:citat din mesajul lui alice2004 Suna telefonul fix .... .... am numarul de unde am fost sunata - mi-a ramas in mobil, dar nu cred ca politia poate face ceva fara alte probe ![xx(] Asadar, aveti grija ![flo] align="right" id="quote2"> oricum puteai sa-i postezi si numarul Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Decembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 27, 2011 Eu cred ca Romtelecom-ul care ne-a furat un colind pt. reclama (sa le fie rusine!), ar trebui sa se caute in pusculita cu profit pe 2011 si sa te premieze pt. depistarea fraudei! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice2004 Publicat Decembrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 28, 2011 Daaaaa, de zece mii de euroi fac cinste la toata Europa !!! Sou, iata berea pentru toata lumea !![berica] Numarul de telefon recunosc ca nu mi-a trecut prin cap sa il scriu aici - este 436764437047, asa imi apare pe mobil ! La politie nu cred ca se poate rezolva mare lucru, in fond nu am nici o inregistrare a convorbirii, la romtelecom am anuntat, mai departe ramine sa ia ei masuri (asta daca vor crede de cuviinta, hehe, sa depuna ceva efort !!). B.Nica, ai dreptate cu colindul, eu am accesat din greseala prostia asta si ma injura toata lumea care ma suna !![8D] Alice si Andrei "Seen it all. Done it all. Can't remember most of it" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.