Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilului meu ii place desenul..Help!

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Exista niste culori triunghiulare, nu imi amintesc acum firma care le produce...
align="right" id="quote2">Jumbo size de la Crayola, am vazut din astea. :) Groase si rezistente. Singura problema ca e trebuie sa cumperi musai si o ascutitoare pe masura, pentru a fi utilizate la maxim.
Distribuie pe alte site-uri

Ooooooo daaaaaaaaa

HELP HELP HELP

Mai ai bre subiecte de-astea hot? De unde reusesti sa le scoti?

[:-)))][:-)))][:-)))]

Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si [bonjovi] Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006)
id="size1">

http://www.cumparacuclick.ro/creioane-colorate/555500109-creioane-cerate-morocolor-triunghiulare-2-culoriblister.html Ceva de genul... am vazut mai multe culori in cutie, dar nu mai stiu firma...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Care-i rostul acestui help?Cine te-a nominalizat pentru zmeura,si-a tocit tastatura degeaba

Era o problema daca inghitea hartia pictata,sau ceva asemanator.....insa daca un copil de un an si 6 luni a descoperit ca e distractiv sa mazgaleasca,chiar nu este o informatie pentru care sa pui in titlu help.

Oana,copilul este lumina ochilor tai,insa numai ai tai,nu ai intregului forum.

Scuze pentru urecheala!

Citat:
citat din mesajul lui ni-na
Care-i rostul acestui help?Cine te-a nominalizat pentru zmeura,si-a tocit tastatura degeaba
align="right" id="quote2">Chiar asa. :DallintaA fi fericitid="red"> nu inseamnaid="teal"> ca totulid="orange"> este perfectid="blue">.Inseamnaid="orange"> ca te-ai hotaratid="purple"> sa privestiid="red"> dincoloid="purple"> de imperfectiuniid="limegreen">.id="Comic Sans MS">id="Book Antiqua">id="Verdana">id="Lucida Console">id="Book Antiqua">id="Century Gothic">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...