Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

PROBLEME OFTALMOLOGICE LA COPII

Recommended Posts

Buna,

Am decis sa deschid acest subiect deoarece fetita mea Miriam Gabriela, de 3 ani si 7 luni,de la nastere are ceva probleme la ochisori. Mai precis, deoarece Miriam s-a nascut prematur, avand doar 1140 grame, am urmat foarte multe controale periodice la Timisoara. La ultimul control, efectuat in urma cu 4 luni ni s-a spus ca va trebuie sa ii facem ochelari lui Miriam, deoarece au crescut dioptriile. Miriam are de la nastere si un strabism convergent.

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un doctor oftalmolog din Cluj Napoca , doeoarece as dori sa merg la un control, pentru a vedea daca intradevar Miriam are nevoie de ochelari si daca rezultatele investigatiilor pe care le vom face acolo sunt la fel ca cele constatate de medicii din Timisoara.

Va multumesc si astept raspunsuri.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna, noi pana acum toate controalele le-am facut la cluj, Bucuresti. La Timisoara am ajuns asta vara si pot sa spun ca sunt mult mai multumita , la Timisoara am fost la d-na dr. Stoica , control care a durat 3 ore inclusiv si explicatiile dansei. Anamaria are atrofie partiala de nerv optic , nu i-i trebuie ochelari dar trebuie sa-i facem zilnic exercitii, stimulare in special pe partea dreapta.

Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui AdelaNegriu
Buna, Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un doctor oftalmolog din Cluj Napoca , doeoarece as dori sa merg la un control, pentru a vedea daca intradevar Miriam are nevoie de ochelari si daca rezultatele investigatiilor pe care le vom face acolo sunt la fel ca cele constatate de medicii din Timisoara.Va multumesc si astept raspunsuri.
align="right" id="quote2">Scrie-mi mesaj privat daca vrei sa iti dau numarul de telefon al unei mamici care merge des la Cluj si stie medici oftalmologi buni de acolo si din Bucuresti. Cred ca e in masura sa iti dea relatii si multe informatii utile pt ca fetita ei, de aproape 5 anisori, are diverse probleme oculare si a umblat cu ea in mai multe locuri pana a gasit medici buni.Andreahttp://crestem-impreuna.blogspot.com/

Citat:
citat din mesajul lui nikkei
Andreea, te-as ruga eu sa ne dai niste nume de dr. buni oftalmologi sau chiar neurooftalmologi, pt. ca si Stefi are atrofie partiala de nerv optic.

align="right" id="quote2">

Buna, vezi ca ti-am trimis acelasi mesaj pe care l-am dat si Adelei.
Ai doua numere de telefon ale Adrianei Nistor, o mamica cu experienta in diverse probleme de sanatate la copilul ei - oftalmologice, nefrologice, infectii cu bacterii, alergii la acarieni, ortopedice etc. (lista problemelor pe care le-a avut si inca le mai are fetita este lunga, dar a gasit si solutii la multe din ele, de aceea are ce transmite altor parinti).

Si, de ce nu, poate AdelaNegriu (pentru care ma bucur ca a aflat ce isi dorea[:)]) va putea oferi informatii si mai la obiect pentru tine, daca tot a aflat unde sa mearga si poate iti spune dupa aceea la cine a fost si ce a rezolvat.

Sanatate multa si succes cu medicii si tratamentele! Fie ca oricare dintre noi sa gaseasca oamenii potriviti si la timpul potrivit care sa ofere solutia cuvenita!

Andrea

http://crestem-impreuna.blogspot.com/

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...