Administrators desprecopii Publicat Decembrie 30, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2011 hei ... ce mai trece timpul asta nebun...stiu sigur ca asta e o constatare a fiecaruia. Dintre toate masinile, cea a timpului nu se strica niciodata :)) Ca o fi ca nu o fi, azi am aflat de la o chinezoaica batrana, vorbareata si stirba - care cumpara sushi - (de care nu puteam scapa la supermarket) ca anul care vine iti poate indeplini 3 dorinte daca le scrii pe ceva... Si unde sa le scriem daca nu aici, la acest topic special dedicat ??? Haideti asadar, la granita dintre ani, lasati-va gandurile/sperante aici ... In speranta ca spiritul noului an, 2012 - le citeste (cine nu mai conectat in ziua de azi????) ... va urez un an NOU FERICI si SANATOS in 2012. Eu imi doresc sanatate familiei si prietenilor, soare si un DC tot mai unit. Dar voi? LA MULTI ANI! Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diannaalex Publicat Decembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2011 In primul rand mi-as dori sa se descopere un tratament pentru boala lui Alex sa il vad ca se joaca si ca e sanatos In al doilea rand sa fiu si eu sanatoasa si sa am putere si rabdare sa il pot creste pe Alex Si sa fie toata lumea sanatoasa sa nu mai auzim de copii bolnavi ca este cel mai trist si mai greu sa vezi copii suferind si sa nu ii poti ajuta. Va uram un an nou fericit plin de impliniri si realizari mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii Vine Mos Craciun poze Alex Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela77O Publicat Decembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2011 interesant topic! prima si cea mai arzatoare dorinta,este sa-l vad pe Mihaita recuperat,sa fie si el un copil ca toti ceilalti! a doua sa fim sanatosi! a treia,ar fi sa mi se indeplineasca primele doua! LA MULTI ANI! MIHAELA DE [zana] ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaitaid="red"> Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat Decembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2011 Un topic frumos, numai bun pentru sfarsit de an[flo] Sanatate, iubire, mai putine probleme financiare si timp mai mult petrecut cu cei dragi! Ups...sunt 4[:I] Eu, in fiecare an trag linie si fac bilantul. Anul asta....cam da cu virgula, nu-i pe pierdere, dar nici profit nu prea iese. Anul 2012 va fi mai bun, trebuie sa fie! La multi ani[flo] BAZAR UMANITAR Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Publicat Decembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2011 Sanatate pentru toti! Dorinte mai micute: calatorii multe si oameni intresanti Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anne45 Publicat Decembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2011 As avea doar o dorinta -sa dau timpul inapoi -Se pune ? https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deea_sav85 Publicat Decembrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2011 O singura dorinta am pentru noul an sa fim sanatosi, ca in rest le ducem pe toate. Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) id="navy"> id="Script MT Bold">id="size3"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Publicat Decembrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2011 Ca orice mama imi doresc sanatate pt puiul meu.Imi doresc sa se descopere ceva care sa vindece FC-ul si David sa poata avea o viata normala,o copilarie normala,sa ajunga un adult independent si sa traiasca pana la adanci batraneti.Si sa fim noi sanatosi,sa-l putem creste.Cam asta..per ansamblu imi doresc sanatate pt noi si copilul nostru.[flo] La multi ani tuturor!Va doresc un an nou mai bun,mai frumos,plin de bucurii si impliniri![flo] POZE CU NOI de David Christian[copil] Speranta si incredere pentru David id="red"> Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusta Publicat Decembrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2011 3 dorinte ,cam greu de ales dar daca ar fi sa le pun in ordine ar fi cam asa : sanatate mie si familiei si la restul , sa pot indeplini dorinta copilului de a merge la Disneyland si 3 ar fi sa am mai multa putere sa ii pot ajuta pe alti. Marilena si Mara Augusta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mhldvrc Publicat Decembrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2011 * Sanatate copiilor si familiei * Rezultate foarte bune, copiilor mei, la facultate si liceu * Mi-as dori sa ajung in UK la primavara, ce surpriza i-as face fiica-mi[:D](mi-e tare dor s-o strang in brate)id="Comic Sans MS"> siid="Script MT Bold"> [grup] Pisoi[foto]pisicile meleid="Script MT Bold">id="size1">Dulciuri M & Tyid="size1"> id="right"> Mihaela[mamica]id="blue">id="blue"> de[zana]Tatianaid="purple">id="purple"> si [roker]Mihaiid="red">id="red"> id="size1">id="Script MT Bold"> Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.id="size3">id="Script MT Bold"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.