olteanumiha Publicat Ianuarie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2012 Buna, Sunt noua pe aici si sunt noua si in postura de mamica. Am nascut un baietel de 2900g acum 7 saptamani si as vrea sa povestesc si cu alte mamici despre cresterea bebelusilor nostrii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvia92 Publicat Ianuarie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2012 Bine ai venit,sa fiti sanatosi amandoi si putere multa sa il cresti asa cum doresti tu![pup][pup]A mea cand am nascuto avea 3kg960 aproape 4 kg.Si eu sunt proaspata mamaica l si tine.[flo][flo][flo][flo] Alessia! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Ianuarie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2012 bine ai venit pe [DC]! ai aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169228 subiectul mamicilor care au nascut in aceeasi perioada cu tine, vei gasi acolo suport, sfaturi, poate chiar si prietene. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.