Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

scurgere alba cremoasa la baietel

Recommended Posts

buna sunt adryana mamica de baietel de 2 anisori de o zi am vazut la baietel o scurgere cremoasa alba pe putulica at mai inatlnit asa ceva el a luat antibiotc o saptamana inainte pentru o infectie la manuta a fost operat si a facut putina infectie sa fie oare de la antibiotic sau e ceva mai grav am sa urmaresc si maiine sa vad daca persista si voi mereg cu el la dr multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna andreutza..am avut si eu o problema asemanatoare cu baiatul meu la aprox 2 anisori..e pos sa fie ori branzica adica scurgere albicioasa normala..care intretine umezeala penisului si curata totodata zona..si atunci nu ai de ce sa te sperii dar poate fi si o candida in urma tratamentului cu antibiotic..indiferent la ce medic mergi pediatru sau chirurg sa nu accepti sa ti-l decaloteze fortat doar cat merge..si apoi neaparat o proba din acea secretie..eu am mers la medic pediatru care mi-a rec antibiotic local(se decalota f bine) si mai rau a facut, apoi am ajuns la chirurg care mi-a zis ca e o scurgere perfect normala si sa ii fac spalaturi zilnice cu ceai de musetel si de nalba ptr a ajuta procesul..dar depinde daca se decaloteaza..daca e prezenta roseata etc..atunci e posibil sa fie balanita..al meu a avut balanopostita..
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...