Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

masina de spalat face figuri

Recommended Posts

Merge ce merge si nu duce programul pina la sfirsit....se opreste,o mai las un pic si ii dau de citeva ori sa reia si in cele din urma ,termina.[:D]Deja a facut figura asta de 2 ori.Aveti idee ce are?Nu se aprinde nimic.Nu se aprinde nimic ,n-are nici o szicnire!Parca ar fi debransata.Ieri chiar ma gindeam cum o sa termin eu o masina de rufe,la mina.

Ce credeti ca are?Mititica face anul asta 12 ani.

Sugestii?

dulcetica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Ce credeti ca are?Mititica face anul asta 12 ani.
align="right" id="quote2">
Dupa 12 ani o fi ajuns si ea la masinopausa. [:D]
Citat:

Sugestii?
align="right" id="quote2">
Numai un service te poate ajuta. La cata electronica e-ntr-o masina de spalat, dupa 12 ani apare uzura. Mai ales datorita mediului de lucru (vibratiile puternice, umezeala - ce se poate strecura printr-o etanseizare imbatranita, agentii chimici - via aceeasi). Plus ce-o mai fi pe-acolo susceptibil de a se fi paradit in timp: contacte, relee.
Posibil sa fie nevoie de inlocuirea unei componente mecanice, electrice sau electronice.

ar mai exista doua posibilitati : fie presiunea apei nu este cea corespunzatoare, fie exista fluctuatii mari ale tensiunii la priza.

cand i-ai facut ultima data o detartrare ?

ce marca este masina de spalat ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Asa a facut si a mea..pana nu a mai mers deloc.A fost nasol ca abia am reusit sa-mi scot rufele din ea,ca se blocase.A avut probleme la panoul electronic,trebuia schimbat,plus nush ce filtre,nush ce alte minuni,costa mai mult decat una noua,asa ca am luat una noua.Si a mea a tinut doar 4 ani..[bang]Daca ma tinea 12,zau ca nu as fi fost suparata :)

Cand am luat alta noua,i-am dat un ciclu de spalare,am ales baby si dupa jumatate de ora de spalat nu mai misca..nu evacua,nu mai misca..am dus-o inapoi si mi-am ales alta.Cand le-am zis,au spus ca sigur e de la panoul ala electronic,ceva nu-i setat ok..au reparat-o si au pus-o iar in magazin la vanzare.Eu mi-am ales alta,ca aveam nevoie de ea si nu voiam sa dau atatia bani pe o masina ce stiam ca fusese reparata,iar ei mi-o vindeau de noua si ok. :)

Cheama pe cineva sa se uite la ea si sa vada unde-i problema.[flo]

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.id="red">

Nu i-am facut niciodata nicio curatare de filtre si detartrant nu puneam, ca ma enerva ca mai raminea pe rufe.[:D]

E adevarat ca e de 12 ani ,dar arata ca noua.

Rufus ,unde ma uit la filtru?Sotul meu nu deosebeste mina stinga de cea dreapta ,asa ca eu am mai mari sanse sa-l identific.[:D]

Daca ii fac acu o detartrare oare are vreun efect?

Ce sa iau?Rufele le-a scos curate si stoarse,in final ,chiar daca s-a poticnit.

dulcetica

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...