Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pepenasi de iulie-august 2008 (211)

Recommended Posts

Bine ati venit

in bostana cu cei mai dulci

id="green">

Pid="red">Eid="limegreen">Pid="red">Eid="green">Nid="red">Aid="limegreen">Sid="red">Iid="green">id="size6">

Aventurileid="red"> pepenasilorid="green">

id="Verdana">id="size2">

1-20, 21-40, 41-60, 61-80,

81-100, 101-120, 121-140,

141- 160, 161-180, 181-200-210,

Predarea stafeteiid="purple">

A fost odata ca niciodata o odisee minunataid="purple">

1 - 131

Sarbatoritii lunii Ianuarie:1 Anastasia (ralirali),3 Cris (monalac),7 Matei (Caprioara),12 Ileanna,16 Alexandru (Dianami),17 Mandy (AlinaMaria),19 Serenity90,20 Adrian (madina71),21 anaco,26 Roxana01,30 atb, tiberica

Sarbatoritii lunii Februarie: 4 punca1976, 5 monysorescu, Anna (Biribu), Yvonne (iriss27),7 Delia (MIKYCRIS),8 danangie, 9 diarux,14 syyylviuta,16 mihamiha,18 Cristian (michellab)

21 ooka,23 amalia1, George (flo1980)

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

La Multi Ani si de la noi, pepenime [pup][flo]!

avem capitol nou [soc][:D][:D]

haideti fetelor indrazniti

Mona sa-ti traiasca feciorul!

Turtu baga raportul ca esti scumpa la vedere, ai fost sa vezi bila cazind?

ooka am facut tort de cioco, inspirata de tine, dar alta reteta [:D] cu blat fara faina, iese f f bun, cremos. n-a mai ramas nimic [pofta].

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

La multi ani si un 2012 plin de bucurie, sanatate si dorinte implinite, bebei sanatosi si fratiori/surioare voiosi/voioase! [flo]id="purple">

Scuze, am deschis cap nou ieri, dar am avut impresia ca nu a mers si am renuntat...am promis insa ca voi avea grija de grup daca se reanimeaza [:)] Mada de Irl [flo]id="size1">

[re]LA MULTI ANI! SA FIE UN AN BUN, PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI! [/red]

Noi suntem bine, parca am inceput sa fiu mai organizata si sa am mai multa incredere ca totul va fi bine.

Vroiam sa va intreb: ai vostrii pepenasi mananca singuri, frumos la masa? Ca Miruna inca mananca cu mana, sau se naclaie in mancare. Ne-au atras atentia de la gradi ca mananca cu mana. Stie si sa manance frumos, da inca da dovada de stangacie in miscari. Aaa, si cat de bine vorbesc? Ca Miruna inca mai poceste cuvinte si nu pronunta anumite sunete: h, r, ci, ce, si inca cateva.

__________________________id="maroon">

Dia, mami de bebeloi Miruna id="teal"> id="size3">(15.07.2008) si bebe doi Sofiaid="limegreen">id="Comic Sans MS">id="size3"> (21.11.2011) [loveyou]

Helau, helau pe 2012 si de la noi. Un an nou fericit!

Noi suntem ok, eu busy cu scolile, maimutele cresc de numa. In rest nimic deosebit moving on as usual. Eu acuma invat pt examene apoi incepem niste module noi si dupa practica 8 sapt, nu am timp sa ma plictisesc.[:D] Am facut deja 4 sapt de 12 h shifts la spital la urgente la pediatrie, a fost super super fain.[pk]

De sarbatori am stat acasa ne-am relaxat am spent quality time cu fetele, am inceput sa jucam jocuri toti 4 e asa fain, pepenasa se mai plictiseste si maimuta mare nu stie sa piarda, da in rest all nice and dandy.

De gatit de sarbatori am luat the easy option, sg lucru am facut pt prima oara traditionla christmas cake si a iesit super am mancat toti de am spart. Si pt prima oara am avut brad natural, a fost super, fetele au adorat sa mergem sa alegem bradul impreuna.

Sarcina si nastere usoara la toate gravidutele, ca vad ce se imultesc! [flo]

Na cam asta de la noi pupici si ne mai auzim! [pup][flo]

Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.

Anatole Franceid="size1">

Buna seara si de la noi!

Va multumesc frumos pentru urari [flo].Suntem foarte fericiti mai ales ca ma inarmasem pentru o lupta lunga,si esecuri multe,la cat de greu a venit Timea.

Ma simt foarte bine,am avut putine greturi,doar ca am inceput sa iau proportii [bang] mult mai repede decat data trecuta.Maine ma duc sa-mi cumpar pantaloni de gravida,ca am o burta de 4 luni [:D]

Va pup,si va doresc ca anul 2012 sa va aduca tot ceea ce v-ati planificat!

___________________________________id="green">

Mamica mandra [gravi]9+

Povestea noastraid="Century Gothic">id="green">

• 2 weeks later...

La Multi Ani fetelor!

Am "trecut" pe aici si am zis sa va si salut.

Felicitari noilor mamici!

De la noi, in general de bine, Allegra creste repede si armonios, vorbeste mult, merge la gradinita si e fericita. Si eu pe langa ea:)))

Va pup, poate mai intru....

Sa aveti mult soare in inimi!

Barbatul a fost creat înaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el câteva cuvinte fara sa-l întrerupa nimeni.

(Jules Renard)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...