Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Doarme mai mult cu bona!

Recommended Posts

Salut!

De curand am lasat copilul co o bona. Femeie Ok la prima vedere, in perioada de proba a fost OK, ne-a recomandat-o cineva .. etc.

Insa am o nedumerire: cand suntem noi acasa (in WE sau zile libere) copilul doarme in jur de 2 ore. Cand este cu bona doarme 3 ore si il scoala ea, ceea m-i se pare cam anormal. Ce test pot face daca ii da ceva calmante (urina/caca)? Am instalata o camera in camera unde doarme si de aici stiu programul.

Multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Ma gandesc ca atunci cand sunteti acasa paote doarme mai putin pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp cu voi.

align="right" id="quote2">

La noi asta e explicatia si asa a fost mereu. La bona doarme mai mult, fie ca e la noi acasa, fie la ea acasa. In nici un caz nu-i vorba de somnifer.

Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

cumva doarme si bona cu el? in general copii dorm mai mult daca nu sunt singuri in pat

copilul poate fi fericit ca este cu voi acasa si de aici se schimba starea lui

oricum pt linistea ta intreaba la un laborator dar diferenta este mult prea mica , doar 1 ora , daca era vb de somnifere ar fi foat o diferenta mare ...zic si eu

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008

.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------

hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

la mine se intampla chestia la gradinita, la ora 1 fuge repede spre pat sa nu ii ia cineva locul si adoarm imediat, acasa cu chiu cu vai cu mii de nervi adoarme pe la 2.30 pana pe la 4...si eu ma intrebam daca nu cumva ii pune ceva in mancare dar vad ca altii misca [:D] asa ca nu stiu care este explicatia...

mamica de Rares 21.02.2010

la noi, copilul cel mic doarme mai mult cu sotul, uneori depaseste 3 ore si jumatate in timpul zilei. nici nu vreau sa spun ca atunci cand dorm impreuna noaptea, dimineata incepe la...10,30 [alcool].

cu mine doarme mai putin, cam 2 ore ziua si dimineata se trezeste la 8,30...

eu presupun ca e kestie de cum doarme/se misca fiecare din noi. eu sunt mai zgomotoasa, presupun.

Mami [9cer]de [cavaler]Mihai siAlex[roker]

1. Intereseaza-te la un laborator unde fac Teste pentru depistarea consumului de substante interzise prin URINA -unul prin care se depisteaza prezenta urmatoarelor substante:

Benzodiazepina

Barbiturice

Antidepresive Triciclice

Stiam ca la Sp. Victor Babes de ex se fac. Dar desigur ca mai sunt si alte locuri.

2. Cum au zis si fetele mai sus, o alta explicatie, care mie mi se pare chiar f. plauzibila e ca doarme mai mult fiindca cu bona posibil sa se plictiseasca... [:D] Si mie mi s-ar parea ok asa, probabil bona nu e o fire agitata, nervoasa [:)]

• 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...