Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu se vede embrionul

Recommended Posts

fetele , avem o problema , dupa cativa ani de asteptari sora mea a ramas insarcinata fara sa fac absolut nimic , dar a fost azi la eco si nu se vede embrionul , dr ia spus ca ar fi in 6 saptamani

dat ultimului CM este 27 -11-2011

avem 3 teste extrem de pozitive

este normal sa nu se vada embrionul ?

sacul se vede , dr a spus ca este prea devreme si a rechemat-o peste 1 saptaana dar totusi sunt 6 saptamani si cum este vineri , pana luni cand poate face o alta eco stam pe ghimpi

voi ce ziceti ? care a trecut pin asa ceva o poate linisti ?

---------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008

.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------

hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna

nu vreau sa te sperii dar asa am patit si eu,la 6 saptamani jumate nu se vedea embrionul si s-a dovedit a fi extrauterina.i-a facut cumva si un eco intravaginal?daca nu sa-si faca imediat si daca nici in afara uterului nu se vede nimic sa-si faca analiza beta hcg

sanatate si doamne ajuta sa fie sarcina acolo unde trebuie

dar eu nu am inteles ceva cum adica fara sa faca nimic?

nici la mine la al dolea copil nu se vedea decat sacul la prima eco (am plans vo 2 zile intr-una)- peste 1 saptamana mi-am mai facut o eco si era bine-mersi la locul lui.

e posibil ca varsta reala a sarcinii sa fie mult mai mica fata de data u.m. (cel putin la mine asta a fost cazul).

edit: ideea e ca eu cred ca e ok sa mai astepte o saptamana. o zi sau doua pot sa nu fie suficiente pentru a face diefrenta si sa-i rascoleasca durerea sufleteasca doar.

(daca e sa ma gandesc bine, la sarcina asta a doua am fost tot cu morcovu' dupa mine din cauza ecografiilor, mereu iesea ceva nasol - pana la urma a fost totul bine)id="size1">

Danutza26id="red">, se vede sacul , este in uter , nu este extrauterina ,

nu a facut nimic , m-am referit la tratamente :-)))

la sanador maine o fi deschis? , sa incerce acolo , intreadevar o saptamana este mult

----------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008

.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------

hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE
fetele , avem o problema , dupa cativa ani de asteptari sora mea a ramas insarcinata fara sa fac absolut nimic , dar a fost azi la eco si nu se vede embrionul , dr ia spus ca ar fi in 6 saptamani dat ultimului CM este 27 -11-2011 avem 3 teste extrem de pozitive este normal sa nu se vada embrionul ? sacul se vede , dr a spus ca este prea devreme si a rechemat-o peste 1 saptaana dar totusi sunt 6 saptamani si cum este vineri , pana luni cand poate face o alta eco stam pe ghimpi voi ce ziceti ? care a trecut pin asa ceva o poate linisti ?---------------------------------------------------------------------Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 .............................................Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos--------------------------------------hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
align="right" id="quote2">pe mine dr m-a trimis la ecograf in sapt a7a. Sa nu fac 2 si sa platesc inutil, ca intr-un caz ca asta. La consult,a zis ca lui i se pare ca e sarcina (dupa palparea burticii).La varsta asta, cel mai sigur este un test de sange. Nu stiu cum se numeste - rezultatul vine repede (maxim 24 ore). Ba chiar sunt intervale care exlud/confirm o extrauterina, si uneori pot confirma si o sarcina gemelara. In Bucuresti se fac si sambata la laborator privat, si costa mai putin decat o ecografie si nu ai nevoie de programare (unii medici uita ca sunt pacienti cu venit mult mai mic decat ei).Noi va uram felicitari! sarcina usoara, aveti incredere in Dumnezeu ca totul o sa fie bine.
Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! id="Comic Sans MS">id="size1">
id="right">

BHCG..

lA MINE DATA um a fost 18.10.2009..si abia in 6 ianuarie s-a vazut sarcina.Hotarat nu are cum sa se vada acum..

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Eu la al doilea copil am patit ceva asemanator, m-am dus la eco la 6 saptamani fiindca nu stiam ce se intampla, aveam teste pozitive asi hemoragii gen CM. Initial nu s-a vazut embrionul, decat sacul, apoi doctorita la care am fost m-a trimis sa ma plimb o ora si sa beau muulte lichide, a fost ora aia foarte lunga, insa cand m-am intors bebe era bine merci acolo! Deci ultimul CM a fost pe 20 ianuarie si eco pe 1 martie, al doilea eco pe 8 martie ca m-am mai dus la un medic si radea ca vreau neaparat sa-l vad de ziua mamei. s-a vazut la ambele eco.

La primul copil s-a vazut tot la 6 saptamani, eu am fost nerabdatoare rau la ambii.

Daca nu face eco transvaginala, sa aibe grija la eco sa aibe vezica plina. Sa bea multa apa inainte.

mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010! id="blue">

Da, eu am trecut prin asa ceva, am mers la medic la prima sarcina cand eram insarcinata in 6 saptamani si nu se vedea nimic in uter. Dupa o saptamana s-a vazut. Aveti inca putina rabdare si fiti increzatori ca va fi bine!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...