Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

se screme cand face pipi

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna .

eu nu m-am confruntat cu asa ceva , insa nu mi se pare normal sa faca efort cand face pipi . despre cantitate ... depinde cat papa . oricum la o saptamana nu papa mult .

daca se screme doar , pare sa nu fie dureros .

cel mai bine e sa vorbesti cu pediatrul puiutului tau .

multa sanatate si sa-ti traiasca mitittelul [pup] .

Distribuie pe alte site-uri

Buna Denisa

Daca baietelul are doar o saptamana inseamna ca l-a vazut recent la iesirea din spital un neontolog/pediatru..de cand ai obs ca se screme si ce inseamna destul de mult?oricum trebuie sa il vada medicul de familie care il ia in grija si ar trebui sa fie acum repede..nu cred ca trebuie sa iti faci probleme..poate acum se regleaza organismul sau..verifica daca atunci cand face pipi se vede jet continuu sau intrerupt..dar sa nu tragi de cuc sa-l decalotezi etc...e prea mic..

ps..sa speli f bine zona cucului si sa urmaresti sa nu se inroseasca,sa nu se adune branzica etc..se spune ca e mai greu de curatat putulica fetelor,dar ai sa vezi ca si la baieti trebuie sa ai mega atentie.. Mai tarziu..cam dupa un an..va trebui sa tragi usor de piele si sa vezi cat merge decalotat ca sa il speli binebine.

sanatate

Buna!

Am vb cu pediatra si mi a zis ca e bine daca face mult!

In ceea ce priveste faptul ca se screme....il urmaresc si ma gandesc ca face pipi odata cu treaba mare si o fi de la asta iar jetul ....nu stu....pare contiunuu adica face se opreste se screme in pic si apoi Mai face in pic.

In rest doarme nine si papa nine.

Buna!

In ceea ce priveste faptul ca se screme....il urmaresc si ma gandesc ca face pipi odata cu treaba mare si o fi de la asta iar jetul ....nu stu....pare contiunuu adica face se opreste se screme in pic si apoi Mai face in pic.

Buna!

Nu e nimic daca ..are.."pauze" scurte cand face pipi..dar atunci cand face sa fie jet..nu picaturai..etc..(spun asta deoarece ma gandeam ca daca nu era decalotat incat sa iasa pipi afara,ar fi fost usor jenat poate ca nu are loc,dar sigur l-a verificat la cuculet dna doctor si nu e cazul).Daca nu face intr-un fel de speriat si nu persista mult..eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi,doar sa il urmaresti atent in continuare si sa il cureti bine de fiecare data. Daca face mult pipi inseamna ca si papa bine,ceea ce e grozav.Aveti grija de voi.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...