Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Am nevoie de Visanne

Recommended Posts

Buna, Sunt noua pe acest forum si aspiranta la bebe, am facut laparoscopie saptamana trecuta, am fost diagnosticata cu endometrioza, mi s-a prescris visanne, de atunci incerc cu disperare sa fac rost de el, .Va rog din suflet ,fetele care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu niste informatii despre modul de procurare. Multumesc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui mclaudia
Buna, Sunt noua pe acest forum si aspiranta la bebe, am facut laparoscopie saptamana trecuta, am fost diagnosticata cu endometrioza, mi s-a prescris visanne, de atunci incerc cu disperare sa fac rost de el, .Va rog din suflet ,fetele care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu niste informatii despre modul de procurare. Multumesc.
Prin martie-aprilie 2011 medicamentul nu se gasea in Romania. Poate intre timp a inceput sa se importe. Imi fusese recomandat si mie de un dr. dar imi spusese ca il gasesc doar afara. Am sunat si la Bayer Romania (Visanne este produs de Bayer) si am intrebat daca il pot aduce pe comanda. Mi s-a spus ca atat timp cat nu este in nomenclatorul de medicamente aprobat de Min. Sanatatii, nu il pot aduce. Daca nu l-ai gasit in farmacii, parerea mea este sa suni la Bayer si sa intrebi daca il importa. Eu nu as risca (este doar parerea mea) sa iau de pe net de la farmacii virtuale. Bafta! Pe ce perioada ti-a fost recomandat tratamentul cu Visanne? Cine te-a operat?

M-a operat Dr.Iosif Niculescu la Regina Maria, el mi-a recomandat si medicamentul,el profeseaza si in Germania si mi-a spus ca pacientele de acolo au avut rezultate bune cu Visanne.La Bayer Romania am sunat si mi-au spus ca nu il pot aduce deocamdata in Romania.Intre timp am trimis vreo 200 De mailuri prin Austria si Germania , cand gasesc solutia castigatoare va anunt.Pentru 6 luni mi-a fost prescris.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...