Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recensamant - primele rezultate

Recommended Posts

Au aparut primele rezultate, e incredibil ca pe timp de pace sa scada asa mult populatia

apoi azi am vazut articolul asta

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2096110/Romanias-population-falls-12-million-flock-richer-European-countries.html

m-am cam saturat ca Romania sa fie asociata cu"Tigania" :(

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Incredibil de ce? Eu spun ca este chiar necesar sa scada populatia in timpurile astea de pace prin pasnica scadere a natalitatii, daca nu vrem ca ea sa scada brutal prin razboaie si calamitati naturale atunci cand resursele vor deveni insuficiente si clima indaratnica.

Daca populatia tot creste si creste unde am ajunge?

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Incredibil de ce? Eu spun ca este chiar necesar sa scada populatia in timpurile astea de pace prin pasnica scadere a natalitatii, daca nu vrem ca ea sa scada brutal prin razboaie si calamitati naturale atunci cand resursele vor deveni insuficiente si clima indaratnica.Daca populatia tot creste si creste unde am ajunge?
align="right" id="quote2">Doar ca la noi scade din cauza "calamitatilor" economice.

Citat:
citat din mesajul lui karula
Scaderea populatiei imi da impresia imbatranirii ei, iar prin opozitie, cresterea numarului de locuitori ar insemna in capul meu intinerirea populatiei. Cu toate consecintele benefice care decurg de aici.
align="right" id="quote2">
Asadar daca la cei 3 miliarde de tineri de acum, peste 30 de ani cand acestia vor fi la pensie adaugam vreo 9 miliarde de tineri (care sa le plateasca pensiile, acesta-i UNICUL argument politico-economic) consecintele nu pot fi decat benefice? 12 miliarde de oameni ar trebui sa consume anual circa 500 de miliarde de pui. Cu noile legi antistress conform carora puii trebuie sa zburde prin ferme, ma intreb unde vor incapea si puii si oamenii. Si tot asa.

s-a si emigrat in masa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...