Porumbita Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Au aparut primele rezultate, e incredibil ca pe timp de pace sa scada asa mult populatia apoi azi am vazut articolul asta http://www.dailymail.co.uk/news/article-2096110/Romanias-population-falls-12-million-flock-richer-European-countries.html m-am cam saturat ca Romania sa fie asociata cu"Tigania" :( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Cei care v-ati saturat ce propuneti? Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Incredibil de ce? Eu spun ca este chiar necesar sa scada populatia in timpurile astea de pace prin pasnica scadere a natalitatii, daca nu vrem ca ea sa scada brutal prin razboaie si calamitati naturale atunci cand resursele vor deveni insuficiente si clima indaratnica. Daca populatia tot creste si creste unde am ajunge? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Citat:citat din mesajul lui capcaunulIncredibil de ce? Eu spun ca este chiar necesar sa scada populatia in timpurile astea de pace prin pasnica scadere a natalitatii, daca nu vrem ca ea sa scada brutal prin razboaie si calamitati naturale atunci cand resursele vor deveni insuficiente si clima indaratnica.Daca populatia tot creste si creste unde am ajunge?align="right" id="quote2">Doar ca la noi scade din cauza "calamitatilor" economice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karula Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Scaderea populatiei imi da impresia imbatranirii ei, iar prin opozitie, cresterea numarului de locuitori ar insemna in capul meu intinerirea populatiei. Cu toate consecintele benefice care decurg de aici. Dar eu nu sunt nici sociolog, nici statistician... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Ar fi interesant si din ce cauza/ categorie a scazut populatia. Marinaid="Arial">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria_1 Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Pai o data cu milioanele de avorturi facute in ultimii ani, nici nu e de mirare ca populatia e 'scazanda'. Mie nu mi se pare deloc 'surprinzator'. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Citat:citat din mesajul lui karula Scaderea populatiei imi da impresia imbatranirii ei, iar prin opozitie, cresterea numarului de locuitori ar insemna in capul meu intinerirea populatiei. Cu toate consecintele benefice care decurg de aici.align="right" id="quote2"> Asadar daca la cei 3 miliarde de tineri de acum, peste 30 de ani cand acestia vor fi la pensie adaugam vreo 9 miliarde de tineri (care sa le plateasca pensiile, acesta-i UNICUL argument politico-economic) consecintele nu pot fi decat benefice? 12 miliarde de oameni ar trebui sa consume anual circa 500 de miliarde de pui. Cu noile legi antistress conform carora puii trebuie sa zburde prin ferme, ma intreb unde vor incapea si puii si oamenii. Si tot asa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 s-a si emigrat in masa. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Publicat Februarie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2012 Si eu cred ca e din cauza celor de afara. Io i-am dat lui taica-miu sarcina de partid sa ma declare dar tb sa se duca in bucuresti, in sectorul unde stau sa ma declare nu stiu unde. Recenzorul din campina nu m- vrut:) Marinaid="Arial">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.