Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

bravo cel mai tare site depre mame si copii in general, am si eu o nedumerire cu vaccinul BCG , baietelul meu de 1 an si 4 luni a fost vaccinat normal la 3 zile de la nastere, dar nu prins , adica nu a facut floricica sau cicatrice BCG care se citeste la 6 luni, dr pediatru zice k nu are nimik sa las copilul in pace, oare o fi bine? Mentionez k sunt cadru medical si parerile sunt cam impartite......
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bine ai ajuns pe forumul www.desprecopii.com !

nici la mine nici la fi`mea nu se vede nicio urma de la vreun vaccin.

daca pediatrul care urmareste copilul spune ca e ok, cred ca asa si este.

acest vaccin cred ca are si rapel, asa ca nu cred ca se poate face ceva oricum pana la revaccinare.

_______________________________________________id="red">

Nici la noi n-a prins. Nu s-a vazut nici o floricica si m-a trimis sa-i fac IDR-ul. Binenteles ca nu prinsese si l-am repetat. Copilul avea cca 1.5 ani. Ce pot sa-ti spun e ca nici a 2-a oara n-a prins (am repetat IDR-ul) si dr care mi l-a vaccinat mi-a spus ca nu se mai face alt vaccin. Nu-mi ramane decat sa-l feresc cat pot (si am in neam pe cineva bolnav de TBC [bang] - dar incerc sa nu i-a contact cu persoana respectiva)

Sper sa aiba un sistem inunitar rezistent (cu toate ca noua nu ne-a prins nici cele de hepatita) si sa nu se prinda de el ninic.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sorina [mamica] Mamica fericita [9cer] a ingerasului RAZVAN - IONUTid="size3"> [bonjovi] (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Eu am 34 ani. Prima data nu a prins BCG. La scoala mi-a facut IDR si au repetat BCG. Nici acum nu am nici o floricica. Nici reactie nu a facut vaccinul. Sunt super OK, nu m-am ferit ne nimeni in mod special... Am facut si o fetita, acum are aproape 2 ani, la ea insa a prins vaccinul, chiar are un semn destul de maricel.

Eu zic sa stai linistita, sunt multe persoane la care nu a prins vaccinul. Am o prietena care a nascut in Cipru, iar fetitei ei nu i s-a facut BCG deoarece acolo nu mai sunt bolnavi de TBC si nu se mai face nici vaccinul.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...