balanta_tm Postat Februarie 8, 2012 Raport Postat Februarie 8, 2012 Capitol nou stiu sa fac si eu. Doar ca am nevoie de parola de la userul comun.
Fleurdelise Postat Februarie 8, 2012 Raport Postat Februarie 8, 2012 Iuli, a venit Cirque du Soleil la Bucuresti? Daca e asa, super, vei avea ce vedea! Oricum distractie placuta (ce va invidiez, eu nu am mai iesit nicaieri de o vesnicie!)... Dar sper sa recuperez cu un miniconcediu de o saptamana in Cuba, in martie. De-abia astept! [gravired] 19 + X Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise Postat Februarie 8, 2012 Raport Postat Februarie 8, 2012 Balanta, ti-am trimis parola pe pm. [gravired] 19 + X Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst Postat Februarie 8, 2012 Raport Postat Februarie 8, 2012 Porumbita,la mine durerile sunt ca la menstruatie.Si nu stiu daca e coincidenta sau nu,tot la ovarul stang simt intepaturi. Iuli,nu mi se pare ca ai mancat mult.Eu zic ca mai ai loc sa mananci si la cina ceva. Fleur,nu retinusem la tine daca e diabet gestational sau avusesesi dinainte. Balanta,ai dreptate cu Nospa.Nici aici nu e cunoscut si nu se da la nicio gravida.Eu l-am luat si la prima sarcina insa si acum pentru ca aveam dureri insuportabile.Nu mi-am intrebat medicul de aici,ca sunt sigura ca nu ar fi fost de acord cu el. [copil] Lucas Paul(18.01.07) [gravired] 17 sapt
IIuli Postat Februarie 8, 2012 Raport Postat Februarie 8, 2012 Fleurdelise: Da, au venit, din seara asta joaca Saltimbanco. Eu mor dupa ei, am mai vazut Allegria acum doi ani la Munchen parca, sunt super super. Nici noi nu prea iesim din casa, ca eu sunt destul de mofturoasa, dar primim musafiri, ceea ce poate fi distractiv. Oricum in seara asta nu merg cu consortul, ci cumva cu serviciul - am invitatie de la niste parteneri si merg cu o colega de serviciu, iar domnul meu a profitat de ocazie sa dea si el o bere la baieti ca o sa fie tatic [gravi] 13+ Mihai
adarev Postat Februarie 8, 2012 Raport Postat Februarie 8, 2012 Fetelor, cat ati mai scris. Beatrice, trebuie sa merg si eu sa-mi fac anticorpii, probabil saptamana viitoare. Carmen, mutumim de explicatii, eu cred ca nu-mi mai iau nimic, ca o sa intre sotul probabil in concediu de paternitate, ca la ce salariu are mai bine nu se mai duce deloc. Ca sa aveti idee e ofiter la antidrog si nu are decat 2000 ron, asa ca il bag pe el in concediu, iqr eu sa dea Dumnezeu sa fiu sanatoasa o sa fiu pe baricade la birou. La noi in profesia asta o singura data iti apare un tren si daca -l pierzi la revedere, si mie acum mi-a aparut. O sa mobilizam tot familionul cu bunici, mamici si restul si speram sa facem fata.AAA, am uitat sa scriu ca mi-a placut rau de tot meniul lu Michelle. Fetelor, ma duc sa fac cartofi prajiti cu branza rasa si carnatila gratar de aceia picanti.Poumbita, pe mine cand ma doare burta e ca si cum s-ar intinde ceva acolo, dar nu am luat niciodata no-spa ca mi-au trecut asa de la sine. Fleur , cred ca deschizi capitol nou. Ada
Postări Recomandate