Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu zic sa nu va repeziti...am avut la Regina Maria, din ala express (cu medici la domiciliu). L-am folosit in primele doua luni (si nici atunci in totalitate), dupa aia am regretat banii dati. Oricum am ajuns si pe la alte clinici, ca m-am dus dupa medic, nu dupa abonament. Cel putin la mine, abonamentul lunar depasea tariful unui pediatru care vine la domiciliu si consulta copilul...din fericire, in afara de cateva consultatii la ortopedie si eco de sold n-am avut nevoie de alte servicii. Dana & [bb] Amelia (21.06.2011)
Distribuie pe alte site-uri

noi toti avem la medlife si pot sa recomand. Cat ai copilul mic o sa mergi destul de des la medic, sunt vaccinurile, sunt vizite lunare la pediatru, plus cate o raceala, etc. Eu sunt foarte multumita de ei, au medici buni, au mai fost subiecte aici cu recomandari medici pediatri. Si am facut inclusiv ecografii pe abonament, pe cele 3 planuri ai toate detaliile privind acoperirile. Cat a fost copilul mic i-am luat cel mai complet abonament, acum are de-ala de mijloc . .............................................................. Mama de papanas Andreiutz [bonjovi] ( 02.10.2007 )

Ce misto de voi k sunteti in capitala si puteti beneficia de servicii private pt copilasi..eu am un card la Medlife dat de servici si pot face cateva analize gratuite , vizite medicale, dar dureaza si cateva luni pana ma programeaza asa ca m-am lipsit..oare in Focsani as putea sa fac un abonament de genul asta pt Iustin?? Fetelor din Focsani , aveti idee daca exista vreo clinica particulara pt copilasi??[flo]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...