Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna.Sunt mama unui baietel de 1 an jumate care face fitze la mancare. [bang].Pt mine micul dejun e un chin.am tot citit ce ar trebui sa pape un copil de varsta lui insa al meu refuza sa pape:iaurt ,branza,pere kiwi,portocale,suc de fructe,branzica cu fructe,mamaligutza cu branza,paine prajita cu unt,oua fierte,ficat,brocoli,spanac...[q]cam tot ce-i sanatos el nu vrea sa le vada.am tot zis ca are perioade ca e de la dinti ca una ca alta dar el chiar nu vrea sa guste macar. dimineata papa gris cu lapte sau pateu din comert(stiu ca nu-i recomandat dar macar asa sunt un pic impacata ca are ceva in burtica)la ora 13:00 lapte din biberon cu doua masuri de cereale si face nani,cand se trezeste papa ciorbica de pui sau supa de galusti,spre seara piure de cartofi cu morcov sau orez cu lapte.Astea sunt preferatele intotdeauna.la culcare lapte cu cereale.sunt convins aca nu-i de ajuns.as vrea si eu sa pape mai multe alimente sanatoase insa nu stiu cum sa-l fac sa-i placa.am tot incercat sa-l punem cu noi la masa sau sa mananc din farfuria lui.nu e chip.poate v-ati confruntat cu astfel de situatii si ati gasit rezolvare.va rog mult "invatati-ma" si pe mine.va multumesc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

O, dar al tau papa ff bine..sa il vezi pe Iustin al meu..te-ai speria..mananca dimineata pe la 10 jumatate iaurt mic de 125g, la 13 150 ml lapte si face nani, la 14 cateva lingurite ciorba sau piure (5-7 lingurite nu mai mult) ..pana pe la 19 ii mai dau cate 5-5 stiksuri sau pufuleti ori o portocala iar la 19-20 mai incerc cu ceva cum ar fi orez cu lapte sau gris sai lapte cu cereale dar de fiecare data incercarile sunt fara succes asa ca mai papa 200 ml lapte la culcare si cam asta e...a, si se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte si mai papa cate 100-150 ml lapte..Deci esti fericita..al meu nu accepta niciunfel de branza, banane, carne de peste, nicio leguma in afara de cartof si rar ardei gras sau rosie, nu mananca alte fructe in afara de portocala, clementina sau rodie, nu mananca decat carne de pui si asta ff rar...a, si are 1 an si 8 luni...Nu te mai stresa..eu una deja [bang][bang]i-am dat tot felul de siropele pt stimularea apetitului, am incercat fel de fel de jocuri , am umblat si cheltuit o gramada pe la fel de fel de medici..rezultatul un copil nemancacios..asa a fost de cand l-am nascut..genul de copil care si la 6 luni manca doar 30-40 ml lapte la masa..iar mesele erau la 4-5 ore...niciodata n-a plans de foame..eu una n-am mai pomenit asa ceva pana la al meu..si culmea ca nu arata ff rau, e slab, dar nu exagerat..are 86 cm si 10,9 kg,,.[:I]

Sunt constienta ca nu e bine, dar prefer sa manance copilul meu. Cand imi face mofturi, buf laptop si desene cu Mickey Mouse si casca gura de zici ce e aia. Nu intotdeauna apelam la metoda asta, dar cand nu mananca dau switch on la buton ;). Asta este. Finalul: mananca tot si cam orice :) ____________________________ Mama lui [auto] Joshua-Luca din 6.04.2010 ____________________________

"Mofturi"?! "Fitze"? Ce exprimare la adresa unui copilas de 1 an jumatate, numai fiindca indrazneste sa aiba preferinte si nu mananca ce TREBUIE sa pape un copil de varsta lui [alcool] La 1 an jumate abia incepe sa-si formeze unele obiceiuri alimentare, daca tu i-ai dat de pe acum pateu din comertz- plin de aditivi si potentatori de gust si alte nenorociri, cum te mai astepti sa-si formeze gusturi sanatoase? Atata conteaza, "sa aiba ceva in burta"? Lasa-l in pace, faptul ca mananca ciorba, supa de galusti si piure de legume e suficient de sanatos, e mic, cat ai vrea sa bage-n el, bietul, lasa ca are vreme. Tu da-i cat mai multe optiuni SANATOASE (nu paine cu pateu[q]) si lasa-l sa aleaga ce-i e pe plac de acolo. Cat despre cealalta parere exprimata cu "buf laptop si Micky Mouse" si mama e ferice ca si-a facut datoria parinteasca si a indopat gasc...aaa, pardon, copilul...no comment. Cale singura sa ajungi la o "relatie armonioasa" cu mancarea, gen mancat compulsiv, bulimie, anorexie. Dar important e sa aiba copilu' ceva in burta, nu?[bang] I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

da si eu sar imediat dupa laptop.....si da cand are ceva in burtica ii multumesc lu d_zeu......desi recunosc ca nu sar repede pe alimentele astea din supermarket.......si Adil e jale cu mancarea........asa am fost mai mereu....... al tau nu mananca bine dar nici f rau asa ca stai linistita......mai insista un pic .....si rabare. noi deja neam resemnat cand ne spune medici ca e un copil fara pofta de mancare si in loc de un copil gras mai bine un copil normal cum e al meu asa ca .....calm[flo]

eu chiar am scris aici in speranta ca voi gasi raspunsuri.multumesc fetelor care mi-au inteles supararea.asta a fost in ultima instanta sa-mi fac un cont si sa cer parerea si altor parinti.cat despre pateu nu intelegeti ca mananca zilnic.asta ii dau odata pe saptamana ,mai degraba ii fac un gris cu lapte.insa nici asta nu-i bun prea mult. Si el mananca la tv dar nu-l pot pacali mai mult de 3-4 lingurite.cine a trecut prin perioade ca acestea inteleg ce inseamna sa stai mai toata ziua prin bucatarie inventand tot felul de bunatati iar copilu nici macar nu vrea sa se uite la lingura.cine n-a trecut stie sa judece.si copilul meu papa noaptea 150 ml de lapte.

Ilinca ... ce sa zic. Ai zis si tu ceva sa nu adormi. In concluzie, nu ai venit cu nici o solutie pentru mama asta care a postat cu siguranta nu ca nu avea ce face ci pentru ca e cu adevarat disperata. Te bagasi sa critici. Concret, ce propunere ai pentru initiatoarea subiectului ca nu am inteles ... ____________________________ Mama lui [auto] Joshua-Luca din 6.04.2010 ____________________________

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...