Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

AJUTOR PENTRU VIATA MEA

Recommended Posts

BUNA, numele meu este Cristea Eduard Constantin, am 3 ani si 7 luni, sufar de o boala necrutatoare, mai precis Leucemie Mieloblastica tip M2 (FAB)-HR intr-un stadiu avansat. Sunt internat la spitalul Fundeni, sectia Oncologie, d-na doctor face eforturi mari ca sa ma tina in viata, din pacate tratamentul este foarte costisitor,iar parintii mei nu au posibilitatea financiara sa-l achite. Am nevoie in fiecare zi de sange sanatos, pentru ca d-na doctor sa poata sa-mi faca transfuzie si sa ma ajute sa trec cu bine peste acest necaz. Ajutati-ma sa raman langa MAMI si TATI, care ma iubesc foarte mult si nu ma au decat pe mine!!!!!! Cine are posibilitatea si un suflet mare poate face o donatie cat de mica in contul: LEI IBAN: RO97RNCB0075125824170001 contul:EUR:IBAN:RO70RNCB0075125824170002 COD:SWIFT:RNCBROBU sau poate dona sange la Centrul de donare Bucuresti cu rugamintea de a specifica numele meu si spitalul unde sunt internat, pentru a putea benificia de el. Va multumesc si sper sa ma ajutati sa traiesc!!!!!!!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

• Administrators
Buna, am sa te rog sa ne trimiti la info@desprecopii.com documentatia ceruta de regulamentul forumului umanitar. Multumesc. [dc] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: [url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] | [url="http://www.facebook.com/#!/desprecopiicom"]DC pe Facebook [/url]
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...