Administrators desprecopii Publicat Februarie 14, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Titlul nu-mi apartine, este insa genul de intrebare (cu raspuns ascuns) ... care imi place. Recunosc ca nu am trait niciodata la intensitate aceasta zi, pentru ca sunt de parere ca ziua dragostei ar trebui sa dureze mult mai mult ... Mi-a placut insa argumentatia Aneimaria. In plus, dimineata, flacaul meu de 11 ani ma intreba: mama, oare cate felicitari de Valentine o sa primesc azi? Nu am putut sa ii raspund decat: chiar nu conteaza ...si am vazut o mica dezamagire pe chipul lui. Valentine's day traieste si este alive ...cel putin pentru foarte tanara generatie. Cum e sarbatorita la voi, in familie? [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 eu i-am luat fie`mi Tofiffee si o inimioara cu ciocolatiti mici-mici Milka. ea a pregatit ieri vreo 3 ore ceva pt un coleg Bogdan, care a aparut din senin, ca pana acum era vorba de ceva Vlad :-) _______________________________________________id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Nu strica nimanui. Doar carcotasilor. Am primit cadouri si voi darui Torei ceva ce-i place. Si parca ne-am pupat mai cu foc... Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona2006 Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Iubirea nu strica niciodata, nimanui... Noi (eu si Maya) i-am facut lui tati o felicitare de Valentine's Day ca sa-i aratam cit de mult il iubim si cit apreciem tot ce face ptr noi. Ma gasiti aici: http://aloneinholyland.blogspot.com/ https://twitter.com/#!/Ramona2006 http://pinterest.com/ramona_lazar/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Acasa - nimic. Nu ne plac sarbatorile impuse (nici macar alea de nume). La job - pt ca anul trecut s-a plans lumea de "facatura" asta de sarbatoare s-a declarat azi ziua "antivalentinesday" si ne-au cadorisit cu alune (muraturile erau greu de carat) ca sa taie "dulcegariile". Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinuk Postat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2012 nimanui!!! fiecare zi (indiferent de data din calendar) cu iubire, imbratisari, cu zambet si caldura ne poate face viata mai frumoasa enjoy! Alinukid="red">[copil] si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar id="purple"> id="size1"> ............................................................................ Nimic nu-i intamplator!id="size1"> ............................................................................ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorellay Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 dar..de ce trebuie sa luam sarbatoarea asta?..cand avem si noi sarbatoarea iubirii? de Dragobete am uitat cu totul..si innebunim dupa sarbatoarea asya comerciala pentru noi!Ca alt sens nu are...decat sa se vanda te miri ce minunatii..sa se petreaca prin cluburi... DE CE AM UITAT DE DRAGOBETE? CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 :-) dar cine te opreste sa sarbatoresti Dragobetele ? :-) _______________________________________________id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Citat:citat din mesajul lui lorellay DE CE AM UITAT DE DRAGOBETE? align="right" id="quote2"> Eu n-am stiut niciodata de vreun Dragobete, pana cand a inceput sa se vorbeasca de Valentine si au sarit in sus patriotii.. Deci n-aveam cum sa uit ceva ce n-am stiut. Dar tu, de cand ai auzit de Dragobete? Din copilarie? Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudela Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Citat:citat din mesajul lui RufusCitat:citat din mesajul lui lorellayDE CE AM UITAT DE DRAGOBETE?align="right" id="quote2">Eu n-am stiut niciodata de vreun Dragobete, pana cand a inceput sa se vorbeasca de Valentine si au sarit in sus patriotii.. Deci n-aveam cum sa uit ceva ce n-am stiut.Dar tu, de cand ai auzit de Dragobete? Din copilarie?Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildealign="right" id="quote2">De acord!Eu zic sa sarbatorim ambele zile si inca multe in plus... Pentru ca in viata asta tumultoasa de o avem am uitat sa sarbatorim ce e mai de pret:DRAGOSTEA!Primavara incepe cu tine!Un nou inceput! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.