Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

am nevoie de informatie

Recommended Posts

Buna fetelor

Indraznesc sa va intreb (sper ca am postat unde trebuie) daca stiti cumva cat costa o operatie laparoscopica pt tratarea endometriozei, chisturi ovariene, trompe infundate etc, intr-un spital de stat? ca la privat nu indrasnesc nici sa ma gandesc cat ar putea costa.

Daca ati trecut prin asta, cum a fost, va simtiti mai bine acum? durerile sunt la fel de mari? menstra s-a regalt? ati ramas insracinate?

Va multumesc anticipat [flo][flo][flo]

Cand te astepti mai putin Dumnezeu Iti arata ca exista....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Bebeta, eu am facut anul trecut in iulie laparoscopia la spitlul elias, dr ginecolog iti va spune cat sa dai la anestezist si la mana a doua eu de ex am dat 250 ron la anestezist si la mana a doua 200 ron, pt dr ginecolog nu stiu cat sa dai depinde la ce spital si la ce medic, cel mai bine te interesezi acolo in spital cand mergi la control, o sa mai dai si ceva banuti la asistente, eu tot pentru chisturi si endometrioza am facut laparoscopia, ca sa iti faci o idee per total costul operatie a fost 1500 ron. Operatia in sine nu este grea, o sa ramai o zi internata in spital dupa care intre una si doua saptamani poti lua concediu medical, de rafacut complet te vei reface cam intr-o saptamana, o sa simti o durere abdominala ca la febra musculara deci e ceva suportabil, o sa ai 3 incizi cate una in dreptul ovarelor iar una mai jos putin de buric, mie deja nu mi se mai cunosc, menstruatia nu cred ca se rezolva, eu o am la fel ca inainte de operatie adica intre 28 si 32 de zile, intradevar nu mai am aceleasi dureri pe care le aveam inainte, sper ca ti-am fost de ajutor. Iti doresc multa sanatate!

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

id="size1">id="teal">id="Tahoma">

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...