Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Incaltaminte ptr cei mici

Recommended Posts

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Marcile de la o tara la alta nu sunt aceleasi. Eu te sfatuiesc sa ii cumperi incaltaminte numai cind fetita e cu tine, sa fie din piele, cu talpa destul de rigida, sa ii tina bine glezna, talpa inauntru sa fie ridicata in centru, pe partea interioara si sa corespunda cu anatomia copilului. Cind cumperi sa nu-i iei mici, daca eziti intre doua marimi sa o iei pe cea mai mare. Mik.
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Mik
Marcile de la o tara la alta nu sunt aceleasi. Eu te sfatuiesc sa ii cumperi incaltaminte numai cind fetita e cu tine, sa fie din piele, cu talpa destul de rigida, sa ii tina bine glezna, talpa inauntru sa fie ridicata in centru, pe partea interioara si sa corespunda cu anatomia copilului. Cind cumperi sa nu-i iei mici, daca eziti intre doua marimi sa o iei pe cea mai mare. Mik.
Mik, imi pare rau, dar ce scrii tu se aplica pe vremuri. Pantofii pentru copii nu trebuie in nici un caz sa fie rigizi, trebuie sa aiba talpa moale si flexibila si in nici un caz sa nu aiba suport pentru the arch (nu stiu cum ii zice in Ro, bolta piciorului?). Pun un link, din pacate e in engleza: http://www.americaspodiatrist.com/2009/12/what-are-the-best-shoes-for-children-the-answer-may-surprise-you/ Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

Aici se recomanda ca incaltamintea pentru copii sa fie aleasa si in urma masurarii talpii copilului cu talpicul din incaltaminte, care talpic este bine sa fie cu o latime de deget de adult mai lung decat talpa copilului. Sa comanzi online pentru copii mici mi se pare riscant, insa eu as avea curajul sa o fac pentru copii mai mari, de la o firma care stiu ca li se potriveste sau un model din care au mai avut, dar cu x numere mai mare (unele firme pun la dispozitie pe net un pdf pe care-l scoti la imprimanta si care te ajuta sa afli marimea potrivita pt copil la momentul respectiv). ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip
Citat:
citat din mesajul lui Mik
Mik, imi pare rau, dar ce scrii tu se aplica pe vremuri. Pantofii pentru copii nu trebuie in nici un caz sa fie rigizi, trebuie sa aiba talpa moale si flexibila si in nici un caz sa nu aiba suport pentru the arch (nu stiu cum ii zice in Ro, bolta piciorului?). Pun un link, din pacate e in engleza: http://www.americaspodiatrist.com/2009/12/what-are-the-best-shoes-for-children-the-answer-may-surprise-you/ Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)
Cip, e drept ca acum am copii marisori. [:)][flo] Nu stiam de arch (nici eu nu stiu cum sa-i spun), insa de talpa nu am zis "rigida", ci mai rigida", ca fie exclusi baschetii si tenisii. Mik.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...