Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sfat pentru un termometru

Recommended Posts

Buna seara,

Ne gandim sa luam pentru bebelina noastra (4 luni fara un pic) un termometru mai destept, din acela care citeste temperatura pe infrarosu sau la un contact simplu pe ureche sau frunte.

Desigur, ma intereseaza pentru a-i putea lua temperatura in timpul somnului. Dar atatea prostii am experimentat, ca ar fi bun un sfat.

Deci, ce sa cumparam?

Multumesc,

Dan

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

multe am experimentat si noi si cel ce ne foloseste este totusi clasicul termometru cu alcool, restu arata valori care-cum, nu arata temperatura reala, si am luat temperatura in ureche, de bagat in fund cu cap flexibil de silicon, termometru suzeta de masurat temperatura in gurita....aiurea, niste chestii scumpe si fara noima, zac pe fundul sertarului. cel mai bun e cel cu alcool, nu trebuie tinut mult, in cateva secunde urca si arata de 10 ori la fel, aceeasi temperatura, si nu una ireala. e mai incomod dar noaptea nu iau temperatura, deja imi dau seama cam cat au cei mici, in 7 ani de cand sunt mama deja stiu si cum respira cand au febra. cand erau sugari le luam temperatura rectat cu cel cu mercur. acum le pun termometrul cu alcool la exila si ziua si noaptea daca e cazul, oricum cand au febra mare nu dorm cu adevarat pt ca disconfortul e destul de mare, se agita, au frisoane etc

Eu am un termometru de ureche de la Braun, a costat destul de mult dar de 5 ani in folosesc si este foarte util. Il folosesc si noaptea cind dorm copiii si/mi arata temperatura in citeva secunde. Am citit ca cele de frunte nu sint de incredere, de cele tip suzeta nu stiu.

Indiferent ce termometru iei, ia unul de buna calitate, eu inainte de asta de la Brun care a fost vreo 60 de euro am avut unul ieftin tot de ureche pe care l/am aruncat ca nu era bun de nimic.

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

Pai nu mai e cu mercur, tocmai din cauza pericolului prezentat de el ; mercurul s-a inlocuit cu alcool.

Eu am gasit un termometru clasic tocmai in ...Spania (un concediu care era cat p-aci sa fie ratat, am cumparat termometru ca suvenir [:D], culmea e ca e nemtesc), la noi iti baga pe gat d-astea electronice, care indica orice, numai temperatura reala nu. [bang]

Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)

Noi folosim un termometru de frunte.Se poate lua temperatura si in somn si nu iti deranjeaza puiutul cu nimic.

In momentul in care l-am cumparat, am incercat si un termometru de ureche,mi s-a parut ca mi se incalzeste urechea ,asa ca am optat pentru cel de frunte.Eu sunt foarte multumita.Si doctorul nostru foloseste tot unul de frunte.

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."

Poze

Omron de ureche, este foarte bun daca stii cum sa iei temperatura :) o putem lua in somn si ne ajuta de mult timp. Si nici bateria nu i-am schimbat-o. Ah, ba da, am pus una de la cantarul electronic :) la un moment dat - aveau acelasi tip. :) e bun si corect.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria [zana]13 iulie 2007 si Elisa Andreea [zana] 03 septembrie 2009

Braun thermoscan de ureche, il am de 8 ani si nu a dat niciun rateu.

luati intai temperatura in repaos, cand copilasul e linistit si sanatos, cate 3 masuratori in fiecare ureche. asa veti avea intervalul ei de "normalitate" pentru ca aceasta difera de la persoana la persoana. e descrisa procedura si in manualul de folosire.

Roxana

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...