Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Branca Ursului intarzie ciclul?

Recommended Posts

Buna, am o prietena care incearca sa ramana insarcinata si, pentru ca asteptarea e dificila, s-a hotarat sa incerce si cu BU, la initiativa ei nu a medicului (care nu sustine medicina naturista). Pe prospectul medicamentului (de la Dacia Plant) scrie ca se pot lua 6 pastile pe zi, timp de minimum o luna, ceea ce a facut insa ciclul i-a intarziat cu cinci zile, ceea ce evident a demotivat-o foarte tare. Am citit ulterior pe forumuri ca, desi prospectul este cum am mentionat mai sus, BU se ia doar de la prima zi a ciclului pana la ovulatie, si in niciun caz in doza de 6. Va rog, pe cele care ati folosit medicamentul asta, sa ajutati cu experienta proprie. [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/tataruraluca/my_photos"]POZELE MAMARUTZEI[/url] [url="http://picasaweb.google.com/bgheorghiu/Maria/photo#5017792828819820290"]POZE NOI[/url] mamica de Mamaruta
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am luat branca ursului la recomandarea dr ginecolog. Ea imi zicea de 3x1/zi dar eu am luat din comoditate doar 2/zi intr-o singura doza. In primele doau luni nu am vauzt sa fi avut vre-un rezultat, ii drept ca o si luam aiurea, cand imi aduceam aminte. Apoi a urmat doua sapt de concediu, unde iar l-am luat aiurea. REvenind din concediu am zis ca le iau cu sfintenie, si cm meu a venit la 33 de zile ceea ce la mine era sarbatoare.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011) MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

• 1 month later...
Eu am luat branca ursului si napraznic in paralel, dar de trei ori pe zi. Branca ursului a fost sub forma de tinctura, iar napraznicul ca tablete. Menstruatia s-a stabilizat la 29 de zile. Ca alternativa, prietena ta poate lua tinctura de cretisoara, tot de cate trei ori pe zi, conform indicatiilor de pe prospect. [flo]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...