Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

buna

alinanecolau

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cat de diversificata este? Conteaza si ce mananca seara, inainte de culcare. Incearca sa-i dai ceva un pic mai consistent, care sa se digere mai greu. Asta va face ca prima trezire sa fie un pic mai tarziu[:)]...in rest, trezirile noaptea pot fi cauzate pe langa foame si de o eruptie dentara, alint(in sensul bun), sete... Ce sa zic, al meu are 1 an si 4 luni si tot mai am treziri noaptea...uneori doar 2 pe noapte, alteori 3-4 sau chiar din ora in ora, mai ales acum ca-i sunt inflamate locurile unde vor sparge caninii. Deci, da....vorba lui paulush, cam toate am mai trecut si inca mai trecem prin asta, asa ca nu te speria[pup][flo] mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Distribuie pe alte site-uri

eveline,multumesc pt sfat,fetita are 5 mese pe zi,dim lapte, pe la 10 fructe simple sau cu biscuiti,la 2 piure de legume cu carnita sau ou,la 6 iaurt cu fructe sau branzica si seara inainte de culcare lapte de la mami cat incape,oare nu se satura?dinti are 6 deja,sa-i fie sete?nu stiu ce sa mai cred

Alina, incearca sa-i dai un pic de apa sau ceai. Asa cum zicea si Eveline, poate e vreo eruptie dentara -pipaie-i gingiutele si vezi daca simti ceva ca ar vrea sa sparga. Ea are suzeta? Baietelul meu a avut o perioada asa, cand plangea dupa suzi,cum i-o dadeam cum adormea. Dupa o ora o lua de la capat. Ai o grasunica[olala] sa-ti traiasca! mamica de Iannis si de bebe Dimitris

pe la 8-9 luni fii'miu se trezea si din jumatate in jumatate de ora sa suga. Era in plina perioada de eruptie dentara. De pe la 4 ani doarme neintors 10 ore. Deci,nu te panica, nu va dura o vesnicie.
[url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&view=gallery&show=current"] Am marfa la bazar umanitar DC [/url] Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871"]Cugetari gemene[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878"]Poveste cu shtrumphi [/url] 'Cos what I feel is the only truth for me

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...