Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Buna! Pe scurt, din cate stiu eu, nu mai beneficiaza de alte drepturi iar maximul de ani in care ar putea beneficia este 6 sau 7. Asta in ideea ca aceasta malformatie este corectabila in prima copilarie si nu s-ar mai justifica "ajutorul" din partea statului. Nu este genul de handicap care sa necesite insotitor, din cate cunosc eu. Cred ca de-aia se opresc cu plata dupa cativa ani. Fetita mea e nascuta cu palatochizis posterior, a trecut prin doua interventii; acum are aproape 3 ani. Eu am refuzat acest "drept" (prelungirea CIC ), din motive personale; si evident, e alegerea mea. Dar ti-am dat oarece detalii in ideea ca nu-s necunoscatoare la acest capitol. Ma interesasem si eu si am lasat-o balta. Cunosc insa mamici de copilasi nascuti cu aceasta malformatie care au ales prelungirea CIC. Cecilia, mami de Nicolle Adelina
Distribuie pe alte site-uri

Revin: tot din cate stiu eu, beneficiaza de recuperare la logoped, gratis; adica cu trimitere de la medicul ce a facut interventiile. Noi am gasit aici la spital de stat logoped, facem sedinte gratuite. Si editez ca sa spun ca cele mai sigure informatii le gasesti in doua locuri: la medicul care s-a ocupat de copilas si la cei de la Protectia Copilului, unde ai depus dosarul de CIC. Cecilia, mami de Nicolle Adelina
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...