diuna Publicat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2012 Aparent totul era ok cand am facut cumparaturi in timpul promotiei "De Craciun, Flanco iti da TVAul inapoi". Am zis ca sunt ceva mai scumpe produsele la astia, dar venea ziua fetei si ne-ar prinde bine ca de voucerele primite sa-i luam o tableta. Pana atunci am constatat ca am luat cateva cabluri care nu se potriveau la ce aveam de gand sa instalam (fusesem asigurata ca se potrivesc...),nu-i nimic, astia ne dau banii inapoi, srie pe site, la rubrica SERVICII. Ne-au dat banii inapoi, dar ne-au anulat in intregime voucerele, nu numai TVAul aferent produselor respective, ca avem dreptul sa returnam pentru ca asta e in PROMOTIE, ce daca scrie la "Servicii". Nu se cumuleaza doua promotii. Zic: Pai acum nu imi mai ajung banii de tableta. Aaa, stati linistita, si-asa nu aveati voie sa cumulati mai multe voucere. Un voucer la un produs. Ei na! asta nu scrie in regulament! Ba scrie, n-ati inteles dvstra! Zic: Uite, in regulamentul promotiei pe care o aveti in derulare acum se precizeaza clar: "Nu se pot cumula mai multe voucere". La promotia mea nu scria. Am aici regulamentul luat din magazin in decembrie. Pai nu scria, dar scrie ca nu se cumuleaza mai multe promotii...Bine, ma adresez OPCului, sun acum. Caut telverde OPC, nu e afisat. Pai nu sunteti obligati? Ajung acasa, a doua zi fac sesizare la OPC. Cand compun scrisoarea am nevoie de ceva date si deschid regulamentul de pe site. Surpriza! Era modificat, acum se preciza clar: "Nu pot fii folosite mai multe voucere la achizitionarea unui produs". Scriu la OPC si ca au modificat regulamentul dupa incheierea promotiei.Eu am zis ca e penal, nu alta! Ma suna comisarul de la OPC, ma intreaba exact ce am scris in reclamatie, ii confirm, zice multumesc si gata. Raspunsul OPC este ca la data controlului totul era conform legii: modificasera regulamentul, afisasera telverdele, afisasera ca promotie returnarea produselor...Revin la sesizare si ii intreb daca li se pare normal. Da, zice OPC, srie in regulament ca Flanco isi rezerva deptul de a face modificari promotiilor. Raspunsul lor nu cuprindea si conditiile in care au voie sa le faca, pe care le-au incalcat, dar precizau ca daca mai fac o sesizare va fi clasata din start. Am ramas cu un singur voucer, am lucrat niste weekenduri si am facut restul banilor si ma duc sa iau tableta, totusi. Dar tabletele sunt in promotie luna asta, au garantie extinsa. Si cum nu pot cumula doua promotii...la revedere voucer! Ca doar e valabil numai pana la sfarsitul lunii... Astept sa dati chiar si cu pietre, dar sper sa observam cat mai multi ce leoparzi ascund unii sub vopseaua de pe gard. Ba chiar, daca credeti ca as mai putea face ceva...astept...pana la sfarsitul lunii. "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Postat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 20, 2012 "Daca vrei sa fi ajutat, ajuta-te singur", dar nu miza pe institutile statului, pentru ca ele au rolul sa te impiedice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fomalhauti Publicat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2012 Da, o mare parte dintre promotii sunt niste minciuni. Doar asa, ca tot vorbim de Flanco...M-am dus sa imi cumpar o masina de spalat (anul trecut). Imi doream o masina simpla dar rezistenta. Si vad o masina care nu era deloc performanta (putine turatii, putine programe), genul de masina la care te-ai fi asteptat sa coste 1000 RON (adica 999). Costa 1600. Si m-am gandit ca poate este ceea ce caut, poate este rezistenta. Si il intreb pe tipul de la magazin: "De ce costa masina asta atat?" "Aaaa, e de la o promotie, cumperi 2 produse din marca respectiva si primesti al treilea gratis." Cat despre OPC...Si cu ei am avut recent "un meci". Adica eu am reclamat o firma, ei au luat legatura cu firma (nici nu cred ca s-au ostenit sa se duca pana acolo). Firma avea alta varianta si OPC mi-a trimis un raspuns, ca cei de la firma au dreptate (implicit eu mint). Una peste alta am ajuns la concluzia ca iti cumperi ceva (mai ales un electrocasnic) de acolo de unde iti convine pretul, fara promotii si tot felul de promisiuni. Cand mi-am cumparat masina de spalat nu am vrut sa o cumpar de pe net ca am zis "daca e o problema, pe astia nu mai ai cum sa ii gasesti" (era la pret mai mic decat la Flanco, exact aceeasi masina de spalat). Acum voi cumpara de pe net si voi spera sa am noroc - ma gandesc sa cumpar marca Bosch, in ideea ca nu se va strica asa usor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2012 Daca OPC-ul doarme in izmene si sunt firme care se joaca cu iluziile romanilor ar trebui sa facem aici o rubrica cu firme care dau tzepe ca sa le ocolim! Ceva de genul, turnati aici ca sa nu fim pacaliti! Admin-ii ce spuneti? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dicirstea Publicat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2012 A mai fost propunerea si uite AICI unde se dau pe goarna tepele! [zz] CAPRA CU 2 IEZI [alap] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009) MINUNEA MEA; A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT id="size3"> Nepotul meu id="size3">; Ajutati-l si pe Darius! ; Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2012 Eu am avut la Orange 2 intamplari: -mi-am cumparat un telefon prin prelungirea abonamentului, telefon aflat la oferta. Il iau acasa, cand il folosesc vad ca are o problema la difuzor, in sensul ca era stricat, se auzea bazait si foarte foarte incet. A doua zi il duc inapoi si solicit un telefon nou, fara probleme. Mi se spune ca nu se poate, trebuie sa trimit acest telefon in service. Ii explic frumos ca l-am adus inapoi in mai putin de 24 de ore, este nou, este stricat, vreau altul. Nu am primit altul, l-au trimis la service. Am facut plangere la OPC. fara vreun rezultat, ba chiar incerca si omul de acolo sa ma convinga ca deh, daca asta e politica firmei[alcool] -primesc un laptop din USA cu Linuxul pe el. ma duc la Orange sa imi fac abonament de internet pt. laptop.Vreau un tip de modem, dar nu se potriveste cu Linuxul, asa ca iau alt model care nu era si stick, ca cel preferat. ma duc acasa, frumos, nu merge. Aflu ca de fapt nu e compatibil cu Linuxul nici un modem. Ma duc inapoi, dupa ce am semnat contract pe 2 ani si spun ca vreau modemul celalalt, care e si stick, ca oricum nu e compatibil cu programul. Mi se spune ca nu pot, ca eu am ales alt modem. explic frumos ca nu EU l-am ales, l-am luat deoarece consultantul lor mi-a spus ca doar acela functioneaza. Erau la exact acelasi pret, acelas contract, trebuia doar codul sa il schimbe. Nu se poate. Ca eu am ales alt modem. Le spun ca in urma cu o zi mi s-a spus de catre un consultant de acolo ca doar modemul acela e compatibil, si doar pe acela il pot folosi. Pai, ce sa faca daca omul nu a stiut, nu conteaza. As fi facut plangere, dar consultantul era fost coleg cu mine si nu am vrut sa ii fac probleme. Dupa ce mi-a expirat contractul de 2 ani am spus ca renunt la internet, m-a sunat o doamna si a spus ca mi-l ofera gratuit 9 luni, ca poate ma razgandesc. A trecut mai mult de 9 luni dar tot am internet. Macar atat. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadaflorilor Publicat Februarie 20, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 20, 2012 Xio eu am patit cu vodafone ceva asemanator, mi-am luat internet pe stick pe doi ani, dupa ce au trecut cei doi ani am cerut rezilierea contractului, m-a sunat o tantii sa-i explice ea cum merit eu 6 luni de internet gratis de la ei, cica eram clienta fidela si uite de aia, eu cerea reziliere ...ea ii dadea cu gratuitatea, i-am zis ca nu vreau prelungire de contract pe motiv de contractare serviciu nou..s-a jurat ca nu e vorba de asa ceva, mi-a promis ca dupa cele 6 luni contractul se inchide pur si simplu..prostia mea...am zis bine fie da-mi internetu' ala gratis, (eu oricum nu mai foloseam stickul) primul soc: dupa ce am inchis primesc sms de la vodafone "valoarea punctelor de fidelitate a scazut cu 6800", sunt la relatii clienti si intreb ce, de ce... mi e spune " ati achizitonat un nou pachet de furnizare internet"... eu nu am achizitionat nimic, agentul vostru mi l-aa oferit gratis, "e gratis dar se plateste cu puncte de fidelitate, agentul a uitat sa va spuna", dupa o luna soc...in factura internetul nu era gratis, aveam de plata dublu fata de cat fusese initial in contract (in contract aveam un discount de 50%)....iar ii sun, mi se spune e gresit in factura, platiti doar serviciul de telefonie, primesc si mesaj pe telefon cu suma din factura modificata...mai trece o luna...alt soc, eram penalizata pentru neplata integrala a facturii precedente pentru fix contravaloarea internetului..iar sun, iar se scuza...o mica eroare e corecteaza, aha si punctele de fidelitate?!!.. pai alea nu vi acordam ca ati facut sesizarea dupa data scadenta, zic fie oricum nu aveam ce face cu ele m-au lasat sa respir pana s-au incheiat alea 6 luni, urmatoarea factura aveam la total de plata adaugata si valoarea facturii internet...explicatia, nu s-a reziliat contractul ca trebuia sa sunati si sa solicitati din nou reziliere... ii pun sa asculte inregistrarea discutiei cu ametita care mi-a bagat pe gat gratuitatea, dupa ce asculta discutia, omul lor zice aveti dreptate, dar vedeti probabil ca a uitat colega sa faca inchiderea conrractului..se rezolva...s-a rezolvat...dupa 3 luni iar au emis factura cu internet de plata si mi-au facut iar figura cu penalizarea pentru neplata facturii... am reusit dupa 12 luni de frecus si balamuc cu ei sa reziliez ambele contracte, acum pot sa emita ce facturi vor, am salvat mailurile lor in care imi confirma rezilierea celor doua contracte Nina,mami de, [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Februarie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2012 Convorbirile telefonice cu vodafone, orange, etc sunt inregistrate. Toate. Nu exista ca a uitat agentul sa/ti spuna. Tu ceri inregistrarea. Nu o au, reclami. asta e legea. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 30+ Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Publicat Februarie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2012 Citat:citat din mesajul lui XIO Dupa ce mi-a expirat contractul de 2 ani am spus ca renunt la internet, m-a sunat o doamna si a spus ca mi-l ofera gratuit 9 luni, ca poate ma razgandesc. A trecut mai mult de 9 luni dar tot am internet. Macar atat. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 align="right" id="quote2"> Il ai dar cu bani, la valoarea anterioara gratuitatii. Trebuie sa ceri rezilierea si dureaza 2 luni pana se reziliaza, asa ca mai paltesti niste facturi incarcate. Asa mi s-a intamplat mie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diuna Publicat Februarie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2012 Culmea este ca eu auzisem deja persoane din jurul meu tzepuite rau de Flanco, da am zis ca io mi-s mai dasteapta! Aviz amatorilor. Dar am zis ca daca nu iau atitudine si nu-i reclam astia o s-o tina tot asa. Iata ca si reclamati tot aia e. @Deceneus, excelent linkul tau! Pacat ca nu l-am avut mai devreme. Eu chiar mai credeam ca cineva te asculta si pe tine, pagubitul...Sfanta naivitate...! Pe de alta parte, cand m-am dus sa ma lamuresc cu "promotia" de returnare a produselor eram toba de carte, citisem toate paginile lor de parca dadeam examen. O tipa isi cumpara un aspirator. Vanzatorul ii dadea sus sus si tare ca il poate aduce inapoi daca nu-i place. Ma mananca limba si ii spun tipei: vedeti ca-l puteti aduce DOAR daca nu aspirati deloc cu el!(asa e regulamentul, poti aduce inapoi numai ce nu folosesti[bang]). Imi zice tipa, superioara: pai normal, odata ce l-am cumparat, daca imi place cum aspira sau nu, e problema mea! Pai cu astia fac eu reforma consumatorului????? "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.