Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum imi dau seama daca are otita?

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui alinanecolau
de cateva zile fetita mea este nervoasa,agitata,se scarpina la ureche,da din cap parca ar durea-o ceva,nu doarme deloc,nu stiu ce sa fac,cred ca ma duc azi la dr,a mai patit cineva?mami de Miruna Elena (23.05.2011)
align="right" id="quote2">Apasa cu degetele in jurul urechilor fetitei, daca nu te lasa nici s-o atingi si plange, are otita. Dar du-te la un ORL-ist care sa se poata uita in ureche, copiii plang la faza asta daca apasa pediatrul chiar daca nu-i doare urechea. Si eu am primit tratatment ptr otita, dar cand am apasat-o eu n-a plans, asa ca nu i l-am dat si chiar nu era cazul. ORListul stie mai bine.Alexandra Maria 14.12.2007
Distribuie pe alte site-uri

Si fetita mea a facut otita pe la 11 luni.

Agitatie, febra, plans neconsolat mai ales noaptea...

M-am speriat atat de tare ca am chemat salvarea. D-na doctor a fost clara - otita. Mi-a explicat ca se agraveaza noaptea si in pozitia culcat.

Du-te la un ORL-ist cu fetitala control ca durerile la otita sunt destul de mari...

Sa va faceti bine!

Un ORL-ist intr-adevar ar fi cel mai indicat. Dar si un medic de familie bun ar putea depista. Baiatului meu, dupa palpare, explicare simptome si uitat in ureche cu aparatul ala specific, imi cer scuze chiar nu stiu cum se numeste, i-a fost pus diagnosticul de otita de med de familie. Acum depinde si al tau cum e...la cine mergi? Sau poate mergi la un pediatru ok...ca ORL pe la noi, chiar nu stiu unde ai putea merge...[alcool]

mamica de Andreea Bianca(05.12.04)id="red"> si Victor Darian(05.10.10)id="navy">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...